DESPRE NOI
Viziunea FFFF
Până în 2030, România devine țara creativității. Românii își asumă și sunt mândri de natura lor creativă.
FFFF crede în puterea creativității în sens mai larg, a inovației. Aceea de a schimba atitudini, vieți, societatea în care trăim.
Creativitatea duce la progres. Fără un dram de creativitate, munca omului este monotonă și sub-productivă. Creativitatea aduce energie tuturor activităților umane.
FFFF este un spațiu de excelență. Adună oameni pasionați de creativitate, vii, cu expertiză și competențe. Care inspiră. Au creativitatea în sânge și sunt conștienți că fără ea nu putem aduce valoare adăugată. Împreună vom avea o contribuție directă la creșterea calității vieții, inovând.
Rolul Fundației Friends For Friends este să pună la dispoziția comunității instrumente și experiențe unice, care să permită României să devină un brand care contează, al cărui motor principal este creativitatea românilor.
Echipa
Alexandra Cantor
directoare executivă
Alexandra a preluat conducerea fundației la început de 2021, fiind alături de FFFF încă din 2015, ca trainer de proiecte Policlinica de Marketing pentru ONG-uri.
După 16 ani de experiență în marketing și comunicare, a dat jobul important din companie pe proiectele care-i dau sens și zvâc și la răsărit, și la apus de soare.
Sorin Trâncă
fondator FFFF
Și inițiator Superscrieri – a susținut primele ediții direct din buzunarul personal, din dorința de a încuraja autorii care pot scrie responsabil.
Sorin mai este director de creație și antreprenor, un fervent susținător al creativității românești, tutore la Școala ADC.
Împreună cu partenerii săi, este și fondator al ageniei de publicitate Friends\TBWA.
are și mail de FFFF, dar mai sigur răspunde aici: sorin.tranca@friends-tbwa.ro
Vlad Tăușance
manager de dezvoltare
Vlad e un fel de Lego-Man future level – în sensul că poți să îi dai 3 piese din filme complet diferite și îți construiește un serial de box office. Este our special brain când vine vorba de design de proiecte – ultima lovitură dată împreună: proiectul pentru liceeni, In a Relationship.
Joacă în echipa FFFF încă din 2012 – atunci am creat împreună cu el și cu Sandra Ghițescu Creative Fitness Studio, pe baza căruia dezvoltăm și customizăm și acum tot felul de experiențe de învățare pentru companii sau organizații.
Pe lângă asta, a publicat două volume de poezii, gătește de te lepezi de orice dietă, se pricepe la bagat vibe în boxe la petreceri și a mișcat online-ul la pus sus un președinte de țară.
N-are stare pe un punct fix pe glob, așa că cel mai sigur îl găsiți aici.
Zenaida Tataru
project manager
Zen a venit ca voluntar în 2011, cam pe la începtutul FFFF. Nu s-a mai dezlipit pentru că și-a dat seama că ceea ce face nu e o muncă, ci o contribuție mică adusă societății. Dacă o întrebi care e meseria ei, se blochează, dar o să-ți povestească despre cei 10 ani în care a lucrat la Superscrieri și nu numai.
Scrie-i aici: zenaida@ffff.ro
Ingrid Weber
admin & operațional
Este eroina noastră, ne-a salvat în 2016 din insuficiență respiratorie cauzată de caruselul birocratic. Mai precis, toată migăleala treburilor legale, de care nu ai nicio șansă să scapi și întotdeauna inamicul în desfășurarea unui proiect conform planului, ea o face cu grația unui chirurg care ar opera flori.
Mai mult, este sfetnicul și suportul nostru nr. 1 în tot ce facem și crește coeficientul de organizare din echipa noastră. Poate datorită celor 16 ani de agenție?
Danina Arsene
manager de program & coordonatoare POLI
Cu Danina ne-a fost scris în stele, pentru că a picat la noi direct din constelația idealiștilor & a fanilor de proiecte cu suflet. Pune de zor star dust în Policlinica de Marketing și Comunicare pentru ONG-uri, ca un manager de proiect neeclipsabil.
În restul timpului, e genul de freelancer care vine la noi la birou cu ponturile de balet în geantă.
Iar în restul restului de timp, face piruete magice cu comunicare & PR pentru alte proiecte în care crede.
Silvia Guță
project manager
A absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează de 15 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, iar la FFFF coordonează proiectul In a Relationship. Este co-autoare a cărții „Relațiile adolescenților din România și ce spun ele despre noi”, lansată în cadrul acestui proiect. Mai dă cu subsemnatul și într-o rubrică specială din Libertatea, unde oferă un ghid pentru adolescenți și părinți.
Nu știm cum, dar mai are timp și pentru psihoterapie, și pentru Ideo Ideis, unde coordonează departamentul de dezvoltare comunitară.
Mona Dîrțu
SUPER-Mona, dacă e să fim onești. Sau Mona cea cuantică. Sau our personal doamna profesoară. E atâta de trup și suflet pentru proiectele Superscrieri (premiile, bursele, seminariile și ateliere), că ar putea face din toate astea o meserie în sine. Are anduranță la mesaje cu „urgent” și „rugăminte”, multe primite în miez de noapte. Dar pe ea o suspectăm și că îi place, după răbdarea și dedicația cu care întoarce un punct în toate geometriile posibile.
Jurnalist cu aproape 20 de ani experiență în presa generalistă, scrie pe monadirtu.ro, a publicat, împreună cu Andreea Roșca, „Cei care schimbă jocul”, iar lunea semnează, tot impreună cu Andreea, Monday Memo – un brief săptămânal cu informație pentru antreprenori.