Lectură grafică şi creativitate – cărţi noi în Biblioteca FFFF


Data publicării: 02/06/2011

Weekend-ul trecut s-a întâmplat la Romexpo ediţia 2011 a târgului de carte  Bookfest.  Peştişorii Fundaţiei Friends For Friends au fost prezenţi şi au profitat de ocazie pentru a mai adăuga colecţiei bibliotecii 19 titluri din domenii precum piblicitate, design şi comunicare.  Printre ele enumerăm:

50’s Fashion. Vintage fashion and beauty ads – o colecţie de reclame de modă din deceniul care ne-a adus puloverele, blugi cu manşetă, ochelarii ochi de pisică, clasicii blugi James Dean şi tricourile.

London & New York apartments,  Contemporary architecture, Interiors by color, Interior design, Beach houses şi Country hotels – colecţia de design a Macarenei San Martin pentru cei pasionaţi de arhitectură şi arte vizuale.

Stark – un  album de obiecte conceptuale care se disting prin inovaţia designului.  Cartea este bazată pe ideea autorului, Phillipe Starck, de “a înlocui frumuseţea, care este un produs cultural, cu bunătatea, care este un concept umanist”.

Step by step Manga – Ninja, samurai, gheişe … Manga, pas cu pas vă va ghida prin fiecare fază de a învăţa  să desenaţii eroii manga. Cartea conţine mai mult de 40 de exerciţii, oferind multe sfaturi şi trucuri remarcabile utilizate de către cei mai buni artişti.

Big Book of Boxes – o  arhivă  cuprinzătoare de ambalaje, de la plicuri simple, minimaliste până la  structuri elaborate,  cum ar fi cutiile de parfum sau de bomboane.

Pentru restul mă bazez pe curiozitatea ta de a veni la mansardă să le descoperi.