Cartea Superscrieri: lectură obligatorie


Data publicării: 15/09/2016

Când cumperi cartea Superscrieri, nu numai că 1. o să citești o antologie de texte foarte bune scrise în România în ultimii patru ani, dar 2. devii și parte din susținătorii Premiilor Superscrieri 2016. Toți banii pe care îi încasăm din vânzarea de carte vor contribui la unul sau mai multe premii la Gala Superscrieri 2016.

Găsești cartea „Superscrieri: Drumul generației noastre” în librăriile Humanitas și Cărturești, sau o poți cumpăra online, pe Cărturești.ro sau pe LibHumanitas.ro.

Antologia cuprinde 24 de materiale de non-ficțiune, purtând semnătura a 22 de autori români, unele dintre ele la prima lor apariție pe print și este gândită ca un gest de recunoaștere pentru autorii care au reușit în ultimii ani să aducă un nou standard de calitate și creativitate în zona jurnalismului narativ și a scrierilor de non-ficțiune din România.

Cei 22 de autori prezenți în carte sunt: Attila Biro, Radu Ciorniciuc, Ioana Cîrlig, Andrei Crăciun, Cristian Delcea, Laurenţiu Diaconu-Colintineanu, Iulian Enache, Lorena Lupu, Mihnea Măruță,  Ștefan Mako, Teodora Neagu, Philip Ó Ceallaigh, Sintia Radu, Ani Sandu, Oana Sandu, Anca Simina, Elena Stancu, Vlad Stoicescu, Tea Teodorescu, Luiza Vasiliu, Vlad Ursulean și Lina Vdovîi.

Detalii despre carte. 

Cartea „Superscrieri: Drumul generației noastre” este un proiect al Fundației Friends For Friends, împreună cu BRD – Groupe Société Générale.