Program de mentorat pentru antreprenori | by RBL


Data publicării: 08/07/2013

O invitație care ne place, mai ales că începe cu un exemplu din cartea Outliers, a lui Malcolm Gladwell: Sunt necesare 10.000 de ore de practică pentru a excela într-un domeniu. Iar afacerile nu fac excepție.

Fundația Romanian Business Leaders a demarat un proces de mentorat la nivel național dedicat antreprenorilor aflați la început. Proiectul 101 companii de la stres la succes își propune să-i ajute pe cei care au început o afacere să treacă din zona de stagnare în cea de prosperitate.

Dacă ești antreprenor, ai o afacere profitabilă cu minim 3 angajați și o cifră anuală de afaceri de peste 100.000 de euro, ești invitat să te înscrii în program. Ai șansa să înveți de la unul dintre cei 33 de Antrenori de Business care se implică voluntar și sunt dispuși să îți ofere ghidaj și să împărtășească cu ține din experiența lor.

Cum funcționează:

  • Completezi formularul de înscriere, îl salvezi și îl trimiți la 101@rbls.ro până la 10 iulie 2013
  • Ești invitat să intri în program, după ce echipa de proiect îți evaluează aplicația; 
  • Ești pus în contact cu antrenorul care alege să îți fie mentor; 
  • Ai o primă întâlnire cu antrenorul și decideți de comun acord să începeți procesul de mentorat; 
  • Începi procesul de mentorat și ai acces la un centru dedicat de resurse pentru antreprenori, construit prin contribuțiile antrenorilor din program și al membrilor Romanian Business Leaders. 
  • Ne bucurăm să îi găsim pe lista de mentori pe Sorin Trâncă (Președintele FFFF), dar și pe câțiva dintre prietenii Fundației (Cosmin Alexandru, Mihaela Perianu, Andreea Roșca și Traian Brumă). 

Toate detaliile despre program te așteaptă pe site-ul RBL și pe pagina de Facebook. Mai ai puțin timp să te înscrii, așa că nu mai sta pe gânduri și du-ți afacerea la nivelul următor. Noi îți dorim succes!

 

sursa foto