Termene și condiții


Site-ul (FFFF.ro) este proprietatea Fundației Friends For Friends, având punctul de lucru pe Ion Brezoianu 4, Sector 5, București, România.

Utilizarea site-ului

Pe acest site veți găsi informații cu privire la activitatea FFFF (proiecte, comunicate de presă, publicații, documente).

Proprietate intelectuală

  1. Conținutul și design-ul FFFF.ro, inclusiv bazele de date rezultate prin intermediul său, sunt proprietatea FFFF șsi sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.
  2. Este interzisă orice utilizare a conținutului FFFF.ro în alte scopuri decât cele permise în mod explicit de FFFF, de contractele FFFF sau de legislația în vigoare. Majoritatea conținutului poate fi preluat pe segmente sau integral, doar în scopul de promovare a informațiilor ca atare conținute, numai cu menționarea sursei și a autorului (Fundația Friends For Friends, FFFF.ro). Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise pot fi trimise la adresa de email: hello@ffff.ro.
  3. În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul ffff.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la hello@ffff.ro semnalând drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor FFFF.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale, conform legii 365/2002 privind comerțul electronic.
  4. Siglele menționate în secțiunile Parteneri și Sponsori pot fi mărci înregistrate ale firmelor respective și ele sunt menționate pe site-ul FFFF doar cu titlu de informare, în scop necomercial, și nu în legătură cu un produs sau serviciu.

Prelucrarea datelor personale

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul site-ului. Toate informațiile furnizate FFFF sunt stocate în siguranță și nu sunt accesibile altor utilizatori ai acestui site web. Aceste reguli de protecție a datelor și de confidențialitate se aplică informațiilor pe care le furnizați numai prin intermediul site-ului nostru web. Detaliile privind prelucrarea datelor personale de către FFFF sunt disponibile în Politica noastră de confidențialitate și în Politica noastră privind cookie-urile. Vom colecta informații de la dvs. dacă veți completa vreunul din formularele de pe site-ul nostru, dacă ne veți dona sau dacă ne veți lăsa comentarii sau cereri specifice și vom folosi numai informațiile pe care le colectăm despre dvs. în mod legal.