Avem oaspeți diseară


Data publicării: 13/12/2010

Mare sărbătoare, mare astăzi în spațiul Caffffe Creativa, unde locuiește biblioteca noastră. Pentru că în ultimul timp nu v-am dat mai mult de un sneak peek  cand a fost vorba de noutăți, a sosit momentul să ne invităm prietenii să răsfoiască în voie titlurile noi pe care le avem in rafturi.

Diseară, de la ora 18:30, oaspeții noștri se vor putea delecta cu cele 400 de cărți noi și cele două eBook readere cu care s-a innoit BFFFF. Și, pentru că atunci când vine vorba de cărți, nu ne săturăm niciodată, vrem să ne îmbogățim rafturile cu recomandările celor care ne trec pragul. Așa că am pregătit un perete special pentru dorința de carte a fiecărui invitat.

Ce așteptăm să se întâmple cu Wall of WishBooks? Ne-am rugat prietenii să se uite în lista noastră de cărți și, în caz că nu găsesc un titlu pe care și-ar dori să-l poată împrumuta de la noi, să-l scrie pe un bilețel sau pe o carte de vizită și să-l lipească pe perete. Până în martie 2011 vom face tot posibilul să găsim toate cărțile recomandate, ceea ce înseamnă că biblioteca noastră va avea, în primăvară, un raft plin cu dorințe împlinite.