Ruj

Ordinar … nu. Extraordinar!


Data publicării: 25/03/2010

Din nenumăratele obiecte extraordinare care au fost plăsmuite de mintea și de mâna omului, o mie dintre ele au fost adunate într-o carte.

Rujul de culoare fatală– pretextând că îsi împrospătează culoarea buzelor, femeile cu un stil de viață periculos folosesc acest obiect in chip de armă albă. Ea este îndeosebi utilă pentru femeile agenți sub acoperire a căror misiune este să se infiltreze in cercurile de prostituate; având în vedere ținuta sumară pe care sunt nevoite să o adopte, acest mic obiect le este de mare ajutor.
Ruj

Sicriu pliabil

În Zimbabwe, în fiecare săptămână mor 500 de oameni din cauza virusului HIV. Deci … înmormăntâri multe. Livrarea sicrielor este costisitoare și dificilă, de aceea Down to Earth Eco-Coffins a inventat un model pliabil de sicriu care poate fi transportat de o singură persoană, chiar cu autobuzul. Giulgiul este inclus în preț și este disponibil în variantele alb, negru sau colorat
Cosciug

Nasturi, năsturei – dacă nu distingi bine culorile, te poți orienta după formă. Sau îi iei pur și simplu pentru că sunt simpatici.

Nasturi

Nasturi

 

Acestea sunt numai 3 dintre cele  “1000 Extra/ordinary Objects”, dar mai sunt încă 997 de obiecte formidabile de descoperit în cartea cu pricină.