Expozitia Ciorne 1.0


Data publicării: 08/07/2011

Colectie de oameni si idei in devenire

Cum apar ideile? De unde vin? Incotro se duc? Care dintre ele prind viata? Sunt intrebari pe care cu totii ni le punem, mai ales daca traim de pe urma lor. Expozitia CIORNE 1.0 se ocupa de aceste intrebari, insa poate, mai mult decat orice, de una mult mai specifica, mai practica, si anume Cum evolueaza ideile.

CIORNE 1.0 e o expozitie de ciorne, schite, notite si mazgaleli, care la prima editie aduna 25 de idei in devenire, asa cum au evoluat ele de la stadiul de gand si pana la forma lor ultima. O lampa, un press-papier, un film, o masina, o idee de afacere sau un obiect de moda… 25 de oameni si ideile lor, de la schita la produsul final.

Primeste si priveste CIORNE 1.0 ca pe o excursie la inceputul ideilor, ca pe un parcurs original de reflectie asupra cautarilor unor minti creative, care speram sa te inspire si pe tine sa-ti duci ideile si visele mai departe.

Daca esti dintre cei care cauta idei, o excursie la inceputul ideilor poate fi un loc de inspiratie: cautarile altora iti pot descatusa propriile tale energii.

Am strans ciorne din cele mai diverse domenii:

  • Campanii publicitare
  • Design de obiect – de la masini la curse, pana la scaune premiate la Milano si bijuterii
  • Animatii si filmulete
  • Idei de business
  • Proiecte sociale
  • Arhitectura

Vom expune schitele impreuna cu o marturie a produsului care a rezultat, pentru ca tu sa poti urmari procesul creativ de la idee la infaptuire. Tinand cont de caracterul divers al proiectelor, expunerea va fi una contemporana, interactiva.

Expozitia de ciorne va vorbi despre creativitate si curaj, despre credinta intr-o idee si despre puterea de a o realiza. Va fi o expozitie inspirationala care sa incinte publicul la inovatie, reinventare si determinare pentru implinirea unei idei.

Intre 22 septembrie – 14 octombrie, expo Ciorne 1.0 a fost deschisa publicului, in Caffffe Creativa – strada Brezoianu nr. 4, et 4, Bucuresti.

 

Din 18 octombrie expozitia a devenit itinerata in diverse spatii publice pentru a inspira pe cat mai multa lume (dati un email la corina.barbu@ffff.ro pentru mai multe detalii).

Click aici pentru stiri despre Ciorne 1.0

 

 

mihai panaitescu