Ne pregătim de Superscrieri


Data publicării: 25/08/2014

Ne pregătim să lansăm cea de-a patra ediție a competiției Premiile Superscrieri, non-ficțiuni care schimbă lumea.

Invităm toți autorii de creative non-fiction să își adune cele mai bune materiale realizate în ultima vreme și să le pregătească pentru înscriere.

Totodată, invităm cititorii să își încurajeze autorii preferați să înscrie acele lucrări care i-au mișcat în vreun fel sau le-au schimbat percepția asupra unor întâmplări.

Vom anunța în curând toate detaliile legate de ediția actuală și de înscriere. Până atunci, puteți urmări aici edițiile trecute.

Superscrierile sunt omagiul nostru pentru autorul-erou de non-ficțiune creativă.
Oameni harnici, creativi și onești, care își fac meseria. Care scriu cu simț de responsabilitate și care pot face, prin scrierile lor, o Românie de mâine mai bună, mai echilibrată, mai corect informată.

De aceea, sperăm ca, pe lângă prietenii și partenerii noștri, să avem alături de noi pe cât mai mulți dintre cei care cred în puterea scrierilor de calitate.


# Ne bucurăm că anul acesta Superscrieri a căpătat o nouă dimensiune: dacă până acum premiam cele mai bune lucrări, atât prin competiția mare din toamnă, cât și la mini-concursul Superscrierea Cititorilor, acum am reușit să sprijinim și crearea de conținut. Cu susținerea Avon România, am realizat proiectul Bursele Superscrieri/Avon, prin care am oferit finanțare pentru realizarea a trei materiale jurnalistice pe tema “violența domestică”. Cele trei echipe sunt în faza de finalizare a materialelor, ele urmând a fi publicate în luna septembrie. Desigur, vom da și noi de veste.