Stefan Romanu - Featured Work 1

Creative of the day: Stefan Romanu


Data publicării: 20/11/2010

Cate ceva despre Stefan:

“Am crescut in Austria. Dupa ce am terminat liceul, am studiat Arta si Literatura la Universitatea de Stat din Viena, timp de 2 ani. In timpul facultatii, am inceput sa lucrez ca si copywriter. Cand mi-am dat seama ca literatura era prea plictisitoare pentru mine si ca nu ma ajuta sa aprofundez conditia umana (ceea ce ma interesase, de fapt, de la inceput), am renuntat la cursurile de literatura, mi-am convins seful sa ma lase sa lucrez ca freelancer si m-am mutat in Romania, unde tigarile erau mai ieftine si viata mai libera.

Acolo mi-am inceput educatia in design la Facultatea de Arte din Timisoara, unde am absolvit cu licenta in graphic design.

Dupa ce am atras cativa clienti directi, de la afaceri mici pana la companii cu venituri de peste 20 milioane de euro pe an, am simtit limitarile serviciilor pe care puteam sa le ofer si am decis sa-mi extind educatia la un nivel de business. Prin urmare, m-am inscris la un master in strategii de marketing, comunicare vizuala si publicitate, pe care l-am absolvit summa cum laude in primavara lui 2008.

In prezent, lucrez din propriul meu studio din Timisoara. Imi iubesc meseria.”

Stefan Romanu - Featured Work 2

Stefan Romanu - Featured Work 3