Spargem gheața cu o seară de film


Data publicării: 16/01/2013

UPDATE 17 IANUARIE

Lista de înscrieri s-a închis. Cine mai vrea, totuși, să participe, se poate înscrie pe lista de așteptare, completând formularul de la butonul ADD ME TO THE WAITLIST. În funcție de confirmările primite, îi vom anunța pe cei de pe lista de așteptare dacă s-a eliberat un loc pentru ei, în ordinea înscrierii pe această lista. Mulțumim! 

Am găsit și primul motiv cu care să ne vedem pe anul ăsta. 🙂

Împreună cu prietenii de la Motivonti v-am pregătit o seară de film – să începem anul relaxați și cu ceva care să ne motiveze to do list-urile pe 2013.

Vă așteptăm miercuri, 23 ianuarie, de la ora 19:00 în Mansarda FFFF, la vizionarea documentarului “I’m fine, thanks”.

Important! Locurile sunt limitate, deci cine vrea să participe e rugat să se înscrie la link-ul de mai jos. Biletul costă 25 de lei și se plătește la intrare.

LINK DE INSCRIERE

Despre film

Dacă vă sună cunoscut, se poate să fie din cauză că l-am mai proiectat  în vară, dar se pare că a avut ceva succes, așa că o mai facem o dată – la cererea publicului.

Dacă nu vă sună cunoscut, reluăm detaliile:

Este un documentar despre automulțumire, este o colecție a unor povești de viață, este despre alegerile pe care le facem și despre căile pe care decidem să o luăm în cele din urmă.

Filmul a fost realizat cu ajutorul platformei de crowdfunding Kickstarter (platformă despre care am mai scris și noi AICI).
O echipă de cinci tineri a străbătut Statele Unite timp de două luni adunând povești despre viețile și alegerile făcute de oameni cu diferite background-uri.
Experiența de a face acest film le-a schimbat viețile definitiv și acum nu mai răspund cu un simplu “I’m fine, thanks”, ci cu “I’m fucking great, never been better, how about you?”

P.S. Compensăm gradele de afară cu un ceai cald de la Tea Forte, cu arome pe alese.