Seminariile DoR: Sorin Trâncă, 29 martie


Data publicării: 20/03/2013

Vineri, 29 martie, vă aşteptăm la un nou Seminar DoR, o discuţie despre meşteşugul poveştilor cu Sorin Trâncă, Președintele FFFF și Creative Director la Friends Advertising. Sorin are 12 ani de copywriting în tolbă și e printre fondatorii agenției de publicitate Friends, care anul ăsta împlinește 10 ani. La seminar va vorbi despre cum spui povești în publicitate.

Evenimentul, pe care îl organizăm împreună cu prietenii de la Decât o Revistă, are loc în Mansarda FFFF şi va începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

Biletele costă 30 de lei şi se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalităţi de plată, scrieţi la comanda@decatorevista.ro). Locurile sunt limitate.

O extensie a conferinţei anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să înveţe să folosească unelte noi şi să afle care sunt mecanismele poveştilor în varii medii. Fiecare ediţie are un invitat care îşi explică meşteşugul şi apoi e descusut de participanţi.

Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

Povești pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.