Cum a devenit Ciorne 2.0 realitate


Data publicării: 07/09/2012

Am visat.

Acum 1 an și ceva am început proiectul CIORNE, grație ideii lui Sorin Trancă, Creative Explorer-ul FFFF, și a convingerii pe care o avea că schițele nu primesc atenția pe care o merită. Am strâns ciorne și mâzgăleli, am ascultat povești, am stat nopți întregi lucrând la panouri și ne-am amețit în mirosuri de prenadez și alte lipiciuri.

Am schițat.

Ciorne 1.0 ne-a învățat ce le place oamenilor să vadă într-o expoziție, ne-a arătat că schițele chiar sunt apreciate și că cei care au venit să le vadă au plecat învățând câte ceva. Cel mai important, Ciorne 1.0 ne-a motivat să facem și ediția 2.0.

Am făcut.

Aseară am lansat Ciorne 2.0, după un an și ceva de experiență, 6 luni de planificări, 3 luni de strâns ciorne, de convorbiri cu parteneri, de discutat concepte și vizualuri. După toate astea suntem mândri să spunem că vernisajul Ciorne a ieșit bine. Mulți oameni, multe pahare, râsete, 21 de exponate și multe cuvinte de bine la adresa expoziției.  Avem și dovezi foto AICI.

Așa că mulțumim AFCN pentru votul de încredere și sprijin, mulțumim Grolsch, Patrician și Red Bull pentru ajutorul lichid oferit și mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și care cred în proiectul acesta.