Ateliere de Corporate Storywriting

„Dezinvoltura în scris, fluiditatea, «vocea» nu se pogoară asupra ta așa, ca o revelație.”

După mai bine de 20 de ani de experiență în jurnalism Mona Dîrțu a ajuns la convingerea că scrisul eficient e pentru toată lumea și că nu e niciodată prea târziu pentru a învăța cum să-l stăpânești. Ca dovadă, prin atelierele sale de scriere au trecut peste 500 de oameni din ONG-uri, companii, instituții publice sau freelanceri. Toți au plecat de la atelier cu un set de instrumente prin care să traducă în scris ceea ce au de spus lumii într-un mod clar și concis.

Despre frica din fața unei foi albe de hârtie, detectorul de bullshit al cititorilor și aplicarea structurii de kebab în povestea completă a atelierelor, spusă de Mona pentru IQads AICI.

HAI LA ATELIERELE OPEN DIN 2019:

Un atelier cu un scop cât se poate de clar: să dezmemebreze mitul care spune că ori ești „bun la compunere”, ori ești „bun la mate”. Că nu prea se poate „și-și”.
Ba se poate. Oricine poate învăța să scrie clar, convingător și concis.

Storytelling-ul adevărat nu poate fi făcut cu fundul pe scaun și cu degetele pe tastatură, „din talent”. Atelierul își propune să treacă prin procesul de detectare a poveștii, găsirea miezului și structurarea sa, toate cu credința că storytelling-ul e „a full contact sport”.