Creative Fitness Studio Warm Up


Data publicării: 29/09/2013

Intră în formă creativă în doar 17 zile!

Până la următoarea ediție Creative Fitness Studio, din 17 octombrie, am pus la cale un program de antrenament zilnic, online și gratuit ca să-ți începi toamna în plină formă creativă. Mai mult, te și premiem dacă te ții de antrenamente.

Timp de mai mult de două săptămâni (30 septembrie-16 octombrie), în fiecare seară, la ora 20:00, vei primi, pe pagina de Facebook Creative Fitness Studio, o provocare sau un exercițiu de încălzire pentru a doua zi. La ora 10:00, în ziua respectivă îți dăm un reminder. Dacă ne demonstrezi, printr-o postare sau o fotografie, că ai dus provocarea la bun sfârșit, poți să câștigi nu doar experiență, ci și premii zilnice de la prietenii noștri dragi: Magazinul de MirodeniiTea Forte, Publica, Energiea și Beautyfood.

Cine are punctajul online charisma cel mai mare, ia premiul zilnic.

Ce înseamnă asta? Promovează-ți postările de pe pagina Creative Fitness Studio și adună cât mai multe like&share, care până la șfârșitul celor 17 zile se vor cumula și te vor aduce mai aproape de linia de sosire.

Dacă te ții de treabă și bifezi cât mai multe provocări din program, de preferință pe toate, intri în cursa pentru marile premii. Premiile se dau in functie de punctajul online charisma.

  • 1 bilet de acces la  antrenamentele Creative Fitness Studio care încep pe 17 octombrie
  • un pachet de 10 cărți esențiale despre creativitate și inovație de la Editura Publica
  • un cadou de la Tea Forte
  • mirodenii esentiale pentru creativitate de la Magazinul de Mirodenii

Exercițiile și provocările din program au fost alese astfel încât să-ți stimuleze toate simțurile și curiozitatea, să te scoată din casă și din rutină cu folos, să-ți crească flexibilitatea și fluiditatea mentală.