Susține premiul publicului, Superscrierea Cititorilor

Votează și donează pentru Superscrierea Cititorilor

Pentru cine scriu jurnaliștii pe care îi numim liberi? Dacă ai ajuns pe această pagină, știi deja răspunsul – oricât ar încerca unii sau alții să-i bage în slujba cine știe cărui interes ascuns, în solda cine știe cărui personaj dubios.

Singurul pentru care scriu jurnaliștii liberi ești tu, cititorul lor.
Și dacă ei au puterea ca, prin ceea ce publică, să schimbe uneori lucrurile în bine sau, măcar, să semnalizeze suficient de tare cât să nu mai poată fi ignorat că ceva merge rău, și tu ai puterea să le dai ceva înapoi. Noi împreună avem puterea să le dăm ceva înapoi.

Ceea ce ne aduce în punctul în care am vrea să te rugăm două lucruri:
Primul este acela de a vota nominalizările de anul acesta pentru premiul special, Superscrierea Cititorilor. Le găsești mai jos și, crede-ne, a fi votat de către public este o super recunoaștere pentru jurnaliștii înscriși.

Al doilea are o legătură directă cu tema Superscrieri XIII – finanțarea presei independente. Ne dorim ca, începând de anul acesta, acest premiu al publicului să și provină din donațiile de la cititori. De la tine.

Donează pentru premiul publicului, Superscrierea Cititorilor
Alege una dintre variantele de donație de mai jos și susține jurnalismul independent și pe cei care ne spun povești care pot schimba lumea.

Sunt 3000 de euro pe care am vrea să-i strângem exclusiv din donațiile publicului. Știm, este un demers ambițios, mai ales într-o perioadă precum cea pe care o traversăm.

Dar nu mai ambițios decât determinarea presei libere de a-și face meseria onest până la capăt, servind nimănui altcuiva decât interesului public.


Donează pentru Superscrierea Cititorilor

Donații: 2330 lei din 15.000 lei
  • Te rugăm să introduci o sumă validă
Te rugăm să introduci un email valid
Te rugăm să introduci un nume si un prenume


VEZI AICI CELE 47 DE NOMINALIZĂRI

👍 VOTEAZĂ AICI MATERIALUL PREFERAT