Am strans o mie de titluri la Biblioteca FFFF


Data publicării: 06/04/2011

“Abonament contra o carte” – aceasta este ideea prin care s-a nascut Biblioteca Fundatiei Friends For Friends si care functioneaza simplu: donezi o carte de creativitate / comunicare si devii abonat. BFFFF este primul proiect al Fundatiei, iar la sfaristul lunii martie a implinit 3 ani de activitate si o mie de carti si periodice pe care le pune la dispozitia tuturor celor care vor sa citeasca.

Am strans aceasta cifra din donatiile prietenilor si ale prietenilor lor. Un lant de “Friends of friends” in sprijinul unui proiect cu perspectiva larga, in care contributia mica a multora creeaza un bazin mare, din care se pot hrani multi.

O mie de titluri este un prag important, care ne aduce mai aproape de telul nostru – acela de a deveni cea mai mare biblioteca de comunicare si creativitate din Romania. Vom continua sa strangem carti si putem face acest lucru si mai bine cu sprijinul vostru. Asa ca sunteti bineveniti alaturi de noi pe drumul a carui miza este incurajarea si maximizarea cunoasterii.