Bizcamp sună clopoțelul pentru tinerii profesioniști


Data publicării: 22/10/2012

Cei care ați terminat sau nu școala și sunteți preocupați de viitorul vostru profesional, sigur aveți nevoie și de ceva învățături practice. Că doar pentru asta s-au inventat workshop-urile și evenimentele în urma cărora în loc de diplomă primiți un capăt concret de care să vă apucați problemele.

Noi am aflat de un proiect de acest gen care îmbină ceva din târgurile de joburi cu workshop-urile: Bizcamp – a Career School for studentes and young professionals. Ideea de bază este să reunească într-un sigur loc oameni care au reușit în diverse domenii (de la vedete, la antreprenori, traineri renumiți, coach, tineri de succes, etc.) pentru a da sfaturi practice și a împărtăși din experiența lor.
Un lucru util la acest eveniment este că participă și angajatori de top care îți spun direct ce vor de la tine și care sunt ultimele trenduri în materie de joburi. Printre companiile care vor participă la ediția aceasta din București (a opta) se numără Danone și Orange, iar printre speakeri, Bogdan Comănescu, Andrei Lăcătuș, Dana Nălbaru și Claudiu Bleonț.
Evenimentul va avea loc în București între 9 și 10 noiembrie, dar și la nivel național, în alte orașe: Iași, Timișoara și Cluj.

Din ce am furat din feedback-urile foștilor participanți, aceștia se bucură că pot intra în contact direct cu companiile, îi inspiră speakerii – “oameni din diferite domenii și cu statusuri și concepții diferite, deschiși la minte, deschiși la nou și conștienți de detaliile care le-au adus și le vor aduce succes”, iar atmosfera generală simțită e pe bune cea de consiliere profesională.

Așa că, dacă ești student sau ești un tânăr rătăcitor printre perspective de angajare sau de modelare/remodelare profesională, noi îți recomandăm să nu ratezi niciun astfel de eveniment: cu cât intri mai mult în contact cu medii și cu oameni care pot să te inspire, cu atât o să fii mai aproape de mulțumirea concretă pe care o cauți.

Câteva imagini de la edițiile anterioare: