BUZZ!Camp, eveniment național pentru tinerii profesioniști


Data publicării: 14/03/2013

Evenimentul național de dezvoltare personală și orientare în carieră, BUZZ!Camp, își deschide porțile în cea de-a 9-a ediție cu un nou nume și un nou format.

BizCamp devine BUZZ!Camp – un proiect Inspire Business – și capătă un nou format, cu mai multe surprize și oportunități. BUZZ!Camp este noua gazdă pentru tinerii care caută cele mai bune oportunități de dezvoltare și continuă tradiția de a reuni nume sonore și companii de top într-un cadru potrivit pentru aceștia.
Noua ediție adună rezultatele investiției în noul brand și, astfel, BUZZ!Camp se mândrește cu destinații noi în circuitul național de desfășurare al evenimentului. Noutatea intervine și în București, unde evenimentul se va desfășura pe cinci zile, fiecare zi fiind adresată unei industrii: ziua 1 a€“ Retail&FMCG, ziua 2 a€“ IT&Telecom, ziua 3 a€“ Finance&Banking, ziua 4 a€“ Auto&Engineering, ziua 5 a€“ BPO&Consultancy.
O altă noutate constă în faptul că locurile sunt limitate. Doar 300 de participanți vor fi selectați.

Pentru participanții evenimentului, se mizează pe subiecte și teme la fel de utile pentru a le oferi cât mai multe repere în atingerea obiectivelor profesionale și personale:
Branding personal -€“ cine îți face cea mai bună campanie de marketing și PR?
Inteligență emoțională -€“ cum și în ce măsură ne afectează emoțiile?
Învață să gândești pozitiv -€“ oamenii fericiți trăiesc mai mult
Riști, deci câștigi? Rețete și experiențe despre succes
Vrei să afli cine ești? Acționează! Acțiunile te definesc

Evenimentul va avea loc în următoarele orașe:
Timișoara -€“ 4 aprilie
Iași -€“ 11 aprilie
București -€“ 15-19 aprilie
Cluj -€“ 23 aprilie
Brașov -€“ 25 aprilie
Galați -€“ 16 mai

Printre speakeri sunt Andrei Tudose (fondator Deliveringlife), Paul Ipate (actor), Mihaela Feodorof (fondator Yourway) și Alexandru Negrea (Head of Facebook Department Spada).

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Despre ediția trecută am scris și noi AICI.