Prima revistă Superscrieri e gata de lectură


Data publicării: 26/08/2016

Majoritatea superscrierilor pe care le-am premiat la primele cinci ediții sunt materiale publicate pe platforme online. Nu știm dacă aceste link-uri se scufundă de la an la an în meandrele internetului, dar știm că toate ar merita redescoperite și citite oricând.

Așa că am făcut un nou heirup pe propriile forțe și am reușit să publicăm o revistă – prima revistă Superscrieri, „Povești care schimbă lumea”.

Dorința noastră este să le reamintim oamenilor că la Superscrieri găsesc unele dintre cele mai bune texte de non-ficțiune publicate în România, iar pe cei care nu au auzit până acum de ce facem noi aici, să-i convertim, sau măcar să le facem poftă de texte de calitate.

A fost greu să alegem doar câteva, dar am selectat șase materiale pe care le-am editat pentru revistă și care vorbesc despre oameni – fie că sunt personaje celebre, necunoscute sau doar tipologii cu care ne confruntăm sau empatizăm în viața de zi cu zi.

Vă lăsăm pe voi să le (re)descoperiți.

giph

Am gândit revista ca un dar din partea FFFF pentru toți iubitorii de povești bune, așa că o distribuim gratuit.

O veți găsi pe la unele dintre cele mai prietenoase localuri din București. Momentan la Energiea, Origo și în curând la The Institute Cafe, Beautyfood și altele. Vom updata lista pe măsură ce o distribuim.

Cine vrea să o ia direct de la noi, e binevenit la noi acasă. Ne puteți anunța printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook și vă așteptăm la sediul nostru din Brezoianu 4.

Nimic nu ne iese fără ca oamenii din jurul nostru să ne susțină, așa că le mulțumim:

  • autorilor care au fost de acord să le publicăm materialele: Luiza Vasiliu, Teodora Neagu, Cristian Delcea, Ștefan Mako, Vlad Ursulean, Viorel Ilișoi
  • prietenilor din Friends\TBWA, pentru tot ajutorul logistic: Cristina Cazacu (ilustrație), Cornel Preda (dtp), Dan Neagu (producție)
  • Tibi&Pocs pentru un super-panou cu toți autorii premiați în acești ani la Superscrieri
  • tuturor celor care ne susțin, dar în mod special unora dintre dintre cei care pun umărul de la an la an ca să creștem acest proiect: BRD – Groupe Societe Generale, Avon România, Orange România, FAN Courier
  • nu în ultimul rând, celor de la Ideo Ideis și Summer Well, care au primit cu drag revista pe tărâm de festival.

revista Superscrieri 2