Early fish la Creative Fitness Studio


Data publicării: 17/02/2014

Oricine se confruntムcu o probleme profesionale recurente sau situații personale greu de depăƒsit, îsi poate deja ocupa un loc la prima dintre cele două ediții Creative Fitness de anul acesta. Antrenamentele vor avea loc în perioada 13, 15, 16 și 18 martie.

Timp de 7 zile în perioada 17 – 23 februarie, poți plăti mai puțin – lansăm oferta early fish, cu reducere a prețului de 185 de euro la 160 de euro.  Oferta de discount nu mai este valabilă, dar te poți înscrie în continuare la prețul inițial.

Dacă știi pe cineva care are nevoie să iasă din capcana lui “nu se poate” sau îi este greu să găsească soluții pentru o anumită problemă, îi poți recomanda sau face cadou un loc la CFS.

FORMULAR ÎNSCRIERE

DETALII PROGRAM

Creative Fitness Studio este un curs intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității ce pune accentul pe soluții practice la problemele care ne frământă zilnic în plan profesional sau personal. Rezolvarea metodică a unor probleme reale printr-un proces creativ structurat le dă participanților ocazia să dezvolte competențele dorite prin practică, cât și să deprindă obiceiuri și comportamente care îi vor ajuta să depășească cu mai multă ușurință situații problematice sau stresante.

Timp de aproape doi ani, rezultatele metodologiei Creative Fitness Studio au fost validate de cei peste 400 de participanți, confirmând că programul îi ajută să-și atingă obiectivele prin soluții inteligente și energizante. Au trecut de la e greu, nu se poate” la “hai să vedem cum se poate” nu doar în plan teoretic, ci și în activitățile lor cotidiene.

Creativitatea a devenit o necesitate, nu mai este un moft sau un privilegiu. Avem nevoie zilnic de viteză de reacție, de capacitatea de a interpreta informații noi, de idei bune și de alegeri deștepte. Este deja o parte din jobul nostru și din viața noastră, din procesul continuu de învățare pe care trebuie să ni-l asumăm pentru a progresa. Atelierele CFS te ajută să exersezi aceste deprinderi, să le descoperi și să le dezvolti”.  (Vlad Tăușance, trainer Creative Fitness Studio)