In a Relationship: Ducem proiectul mai departe împreună cu tine


Data publicării: 20/06/2019

Se împlinește aproape un an de când am lansat campania „Testează-ți relația”, parte din Campania Respectului, în urma căreia 25.000 de tineri din România și-au făcut testul de relație In a Relationship care îi ajută să identifice semnele unui potențial abuz în relațiile pe care le trăiesc. Toate eforturile ultimului an ne-au fost recunoscute la Gala Societății Civile 2019, unde campania a fost premiată cu Premiul I la secțiunea Campanii de comunicare pe teme sociale. Proiectul acesta a prins aripi datorită oamenilor care s-au implicat în el. E momentul să o faci și tu. 


Chiar de la începutul proiectului am văzut cum se configurează două tabere: adolescenți care preferau să-și țină relațiile departe de ochii părinților și adulți care nu știau pe ce căi să ajungă la adolescenți. Dacă până acum ne-am axat pe a-i înțelege pe adolescenți, e momentul să mergem și către părinții, profesorii, psihologii, rudele și prietenii lor adulți.

Dacă vrei să îți aduci și tu aportul în acest proiect, completează minimum un chestionar dintre cele pregătite cu migală de colegele noastre Silvia Guță și Andreea Găzdaru și dă linkul mai departe să le completeze și alții. Durează doar 15’ unul, cât o pauză de cafea, iar pentru noi înseamnă mult mai mult. 

1. Nevoile de informare ale adulților vizavi de relațiile de cuplu dintre adolescenți – răspunde AICI.
2. Dificultăți și probleme cu care se confruntă cel mai des adulții în ceea ce privește relațiile de cuplu ale adolescenților – răspunde AICI.
3. Cum văd adulții abuzurile din relațiile de cuplu – răspunde AICI.

Iar pentru un plus de ajutor, dă chestionarele mai departe, ca să ne putem întregi colecția de perspective asupra subiectului. Răspunsurile vor rămâne anonime, dar ne vor fi de un ajutor real pentru noua etapă în care intră proiectul In a Relationhip.