Magicul Vineri 13 cu Andrei Ișfan @ mansarda FFFF


Data publicării: 04/06/2014

Magicul Vineri 13 (iunie) va face să apară un magician în mansarda noastră. (Că tot ne era dor de evenimente freestyle.)

Așa că te invităm pe la noi, de la ora 20:00, la spectacolul de magie cu cărți de joc “Cum m-am făcut!”, de Andrei Ișfan, inspirat de întâmplări din viața lui.

Despre performace

Când vezi un truc, prima întrebare care îți vine e “Cum ai făcut?”. Așa că Andrei a creat acest spectacol de magie cu cărți, ca un răspuns cu truc și tâlc despre povestea lui de iluzionist:
“Spectacolul Cum m-am făcut! este unul bazat pe întâmplări reale, pe momente care m-au făcut să muncesc, să creez și să mă distrez. Împărțit în 2 acte, spectacolul îți dă ocazia să te relaxezi, să savurezi ceea ce tocmai s-a întâmplat și după o pauză de 20 de minute să revii, dorindu-ți mai mult, ceea ce vei și primi. Fiind bazat în totalitate pe cărți de joc, vei vedea ce înseamnă muncă, antrenament, dar mai ales, pasiune.”

Video prezentare Andrei

PROGRAM
20:00 – 20:30 – sosire
20:30 – 21:30 – magic performance

Locurile sunt limitate, așa că te rugăm să îți rezervi un loc înainte la link-ul de mai jos.
Biletul este 50 de lei și se plătește la intrare.

Link rezervare loc

Noi te așteptăm cu ceaiuri Tea Forte și ceva dulce de la Prajitulina. Și cu Pisica Elena gazdă, desigur. 🙂

P.S. Pe Andrei l-am cunoscut la Creative Fitness Studio, când ne-a arătat cum să extrapolăm calități esențiale la trucurile cu cărți în viața reală, cum ar fi starea de prezență și puterea observației.