Seminar DoR: Cristian Lupșa, 24 iulie


Data publicării: 15/07/2013

UPDATE Găsiți pozele de la eveniment aici.

Miercuri, 24 iulie, noi și prietenii de la Decât o Revistă va invităm la următorul Seminar DoR.

Invitatul acestei seri este Cristian Lupșa, editorul Decât o Revistă, care va vorbi despre câteva unelte esențiale – planificare, focus, structură – pentru a construi povești de jurnalism narativ de impact.

Ora de intrare: 19:00 // Ora de începere: 19:30

Biletele costă 30 de lei şi se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalităţi de plată, scrieţi la andreea.bota@decatorevista.ro). Locurile sunt limitate.

Ne bucurăm tare mult să îl mai prindem pe Cristian la o seară de povești în Mansarda FFFF – cel mai probabil ultima pe anul acesta. Poate nu știați, dar a primit o bursă de studiu din partea Nieman Foundation for Journalism de la Universitatea Harvard. Așa că, următoarele 10 luni (august 2013 – mai 2014) le va petrece la Fundația Nieman, unde va studia impactul pe care jurnalismul narativ și alte forme de conținut de profunzime îl pot avea asupra publicului și asupra societății în ansamblu. Mai multe detalii găsiți aici.

Seminariile DoR, începute în 2012 de FFFF & Decât o Revistă, sunt o serie de discuţii lunare despre meşteşugul poveştilor.

O extensie a conferinţei anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să înveţe să folosească unelte noi şi să afle care sunt mecanismele poveştilor în varii medii. Fiecare ediţie are un invitat care îşi explică meşteşugul şi apoi e descusut de participanţi.

Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

* Povești pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.

foto: AlexSerban.ro