Seminariile DoR: Filip Florian, 29 octombrie


Data publicării: 24/10/2013

Marți, 29 octombrie, vă aștepăm la un nou seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu scriitorul Filip Florian. Florian a debutat cu romanul Degete mici, a scris împreună cu fratele său Băiuțeii, iar anul trecut a lansat Toate bufnițele. La Seminarul DoR ne va vorbi despre unelte, elemente și tehnici importante în scriitura de ficțiune.

Biletele costă 30 de lei şi se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalităţi de plată, scrieţi la crina.olteanu@decatorevista.ro. Locurile sunt limitate.

Evenimentul, organizat împreună cu prietenii de la Decât o Revistă, are loc în mansarda FFFF şi va începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

 

O extensie a conferinţei anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să înveţe să folosească unelte noi şi să afle care sunt mecanismele poveştilor în varii medii. Fiecare ediţie are un invitat care îşi explică meşteşugul şi apoi e descusut de participanţi.

Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

* Povești pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.

 

semdor-editabil-2