Social Entrepreneurship Workshop No.2 în Mansarda FFFF


Data publicării: 12/03/2013

Vă invităm sâmbăta asta, 16 martie, la Social Entrepreneurship Workshop Bucharest 2: From good intentions to a good plan. Noi ne ocupăm de găzduire, iar Social Impact Award România de organizare.

Susținem cu drag această inițiativă, pentru că Social Impact Award este o competiție europeană de idei pentru studenți care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Ideile pot aborda diferite teme: sărăcie, sanătate, educație, mediu, energie, tehnologie și comunicații, drepturile omului, discriminare, etc.

Pe lângă faptul că vă puteți dezvolta ideea de proiect în acest workshop, vă mai puteți înscrie cu ea și într-o competiție. Anul acesta se vor acorda 3 premii în România fiecare în valoare de 2000€ și 3 luni membership în HUB București pentru fiecare câștigător. Mai mult, veți putea participa la două conferințe în Viena cu câștigătorii din celelalte țări.

Alte detalii despre atelier și înscriere găsiți aici: http://bit.ly/SIABuch2

Și, pentru că știm că voi aveți o relație specială cu ideile voastre, vă sfătuim să îi scrieți și lui Cezar (cezar@socialimpactaward.net) după ce vă înscrieți.

Tema mailului ar suna cam așa: “În 140 de caractere sau mai puțin spune de ce e important pentru tine să faci ceva cu impact în lumea din jurul tău.”

Pană la urmă, ăsta e și primul pas pe care îl faceți pentru a vă dezvolta ideile. Succes! 🙂