This is not a toy, this is creative fuel


Data publicării: 21/03/2011

Jucariile stimuleaza creativitatea. Sunt printre primele obiecte dedicate „uzului” copiilor si au misiunea, dincolo de a-i distra, de a le dezvolta imaginatia si intelectul. Insa, din perspectiva creatorilor de jucarii, acestea sunt insele o forma de exprimare creativa si, de ce nu, de arta. Timp de doua saptamani, Caffffe Creativa este gazda unei expozitii de jucarii de designer din vinil, din colectia personala a Ioanei Slaniceanu. Ioana este curatorul expozitiei care si-a deschis portile vineri, 18 martie in cafeneaua FFFF si care poate fi vizitata pana pe 1 aprilie, de luni pana vineri, intre 10:30 si 18:00, la sediul fundatiei (Brezoianu 4).

Printre atractiile expozitiei se numara doua piese customizate de doi designeri graficieni talentati si recunoscuti, Noper si Ghica Popa, carora li s-a alaturat si un art director de la Friends (aka Agi). Agi a pictat un Sando, o jucarie din rasina realizata de Eldercut, singurii designeri romani de astfel de jucarii urbane. Sando-ul pictat de Agi a devenit obiectul unui concurs de naming. Eugen Dinu a venit cu ingeniosul nume – Sando-Kan – si a castigat, ce altceva decat o jucarie de designer.

Va asteptam cu drag sa vizitati expozitia „This is not a toy” pana pe 1 aprilie, iar intre timp va vom mai pregati cateva surprize. Pentru detalii si intrebari puteti trimite un mail Corinei Barbu.