Turul nostru magic din 2015


Data publicării: 19/01/2016

Bun găsit în 2016!

2015 a fost (și) pentru noi un tur de forță, pe care am reușit să îl ducem la bun final făcându-le pe toate în stilul nostru și cu un scop asumat:
acela de a pune oamenilor la dispoziție experiențe și instrumente unice, prin care fiecare să poată face un salt către o versiune mai bună, mai curată și mai creativă a acelor lucruri care se întâmplă zi de zi. Să facem conexiuni noi și să „hackuim”, practic, căile bătătorite, punând în valoare calitățile și energia oamenilor creativi și creatori de valoare.

Înainte să pornim cu noile proiecte, am făcut o hartă a lucrurilor magice pe care am reușit să le îndeplinim.

Stați pe ffffază, că reîncepem.

biggest ffffanLANSAREA CĂRȚII SUPERSCRIERI

Dacă cineva se mai îndoia că în România avem autori buni de non-ficțiune, iată că noi am reușit să adunăm 22 de astfel de nume într-o colecție de 24 de texte premiate la Superscrieri.
Cartea ”Superscrieri, drumul generației noastre” este un rezultat al parteneriatului cu BRD – Groupe Société Générale și se găsește în librăriile Cărturești și Humanitas din țară.

În 3 luni s-au vândut 300 de exemplare, semn că fan clubul celor care apreciază acest tip de scrieri este pe drumul cel bun.
În plus, tot ce vom aduna din vânzări va merge în Superscrierile viitoare.

(mai multe detalii)

fffocus pocusBURSELE & SEMINARIILE SUPERSCRIERI

18 mii de euro oferiți ca burse, 9 luni de muncă pentru noi și 20 de autori de non-ficțiune, pentru ca la final să avem 9 materiale jurnalistice de profunzime, pe teme de interes public, cu un total de peste 25.000 Like-uri și peste 200.000 de vizualizări, în aproape 3 luni:

Ca bonus, 30 de autori din noua generație au participat la Seminariile de bune practici ale meseriei de jurnalist, ținute de Mona Dîrțu.

(detalii)

te admir in ffffel si chipPREMIILE SUPERSCRIERI

La a cincea ediție, Superscrieri s-a consolidat ca o competiție care recunoaște an de an o nouă generație de autori buni de non-ficțiune din România. În 2015 am avut 19 premianți pe care i-am aplaudat la gala de la Teatrul Odeon împreună cu 250 de susținători.

Ținem steagul sus în continuare pentru astfel de autori pe care îi admirăm și ne vom îndrepta toată energia pentru a dezvolta acest ecosistem în care ei să poată performa și face cunoscute toate poveștile despre realitate care contează.

(detalii)

FFFF_1CREATIVE FITNESS STUDIO

200 de participanți au trecut prin antrenamentele CFS, susținute de trainerii noștri – cei 3 magniffffici Sandra Pleșu (Ghițescu), Vlad Tăușance și Adrian Popa – la noul Atelier de Gândire Vizuală și la Creative Fitness Studio, varianta customizată pentru companii (clienții din 2015: Orange România, CeRe, BRD – Groupe Société Générale, Rogalski Damaschin Public Relations, NN Asigurări de Viață și Mobexpert).

(detalii)

 

FFFF_2POLICLINICA DE MARKETING PENTRU ONG-URI

Împreună cu Romanian-American Foundation am creat un episod pilot pentru un proiect complex, aplicat în această fază pentru 6 ONG-uri performante.

Este vorba despre o platformă de resurse care are ca obiectiv creșterea capacității de comunicare și explorarea de noi strategii și tactici pentru ONG-uri.
Vă vom povesti mai multe, în curând.

 

7ffffani

ORA DE CREATIVITATE

La început de 2015, am creat o platformă de instrumente și exerciții de creativitate pentru profesori și elevi, cu aplicabilitate pentru Săptămâna Altfel, dar nu numai.

Am pus în aplicare programul întâlnindu-ne și lucrând cu 128 de elevi din 4 școli din București.

Proiectul a fost dezvoltat de Starcom MediaVest și FFFF cu sprijinul Samsung România.

(detalii)

 

Vă mulțumim mult că ne-ați fost alături și vă trimitem praf de zâne, să ajungeți cu energia aia bună și creativă până-n stele!
Și mai avem o listă de oameni cărora vrem să le mulțumim în mod super-special – cei care au suflat, alături de noi, magia ca toate acestea să devină o realitate:

praffff de zane-nume

P.S. Vizualurile astea simpatice au ajuns aici prin prietenia noastră cu fetele de la Dume de Mestecat, pe care vă sugerăm să consumați niște Scroll & Like & Share.