Căutăm ilustratori de liceu pentru workshop-ul „In a Relationship”


Data publicării: 16/03/2017

Dacă ești la liceu, ai între 16 și 19 ani, îți ocupi mai tot timpul făcând ilustrații și vrei să înveți să le faci mai bine, înscrie-te la workshop-ul de ilustrație In a Relationship.

Asta înseamnă că:
1. ne vei ajuta să ducem mai departe proiectul
2. vei primi feedback concret pe ce faci de la trei ilustratoare cu ștaif de la Visual Playground
3. vei învăța să lucrezi c-un brief dat în prealabil.

Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii este să lucrezi minimum o schiță pe tema „In a Relationship”, să ne-o trimiți împreună cu portofoliul tău până pe 27 martie și să fii disponibil(ă) sâmbătă 08 aprilie să participi la workshop.

Ce trebuie să știi înainte de înscriere
In a Relationship este un proiect pe tema relațiilor în liceu, co-creat împreună cu o echipă de adolescenți. Prin participarea la acest workshop devii și tu parte din acest proiect, prin care ne dorim să aflăm mai multe despre relațiile la liceu: ce le face să meargă, ce le distruge, care sunt formele de abuz cele mai des întâlnite (control excesiv, certuri din nimic, alte forme de violență). Vrem să știm și cum vezi tu lucrurile astea și îți propunem să fii unul dintre ilustratorii „In a Relationship”. Te invităm înainte să consulți rezultatele cercetării „In a Relationship” ca să îți fie mai clară direcția proiectului.

Workshop-ul are ca finalitate creația unor ilustrații pe tema proiectului „In a Relationship”, care vor fi distribuite apoi prin toate rețelele noastre. Cele mai bune lucrări realizate vor prinde viață sub formă de stickere, postere sau cărți poștale.

Înscrie-te
Ca să te înscrii, trebuie să realizezi în prealabil minimum o schiță pe tema relațiilor la liceu (maximum 3). Schițele pot fi ilustrații pozitive, despre ce face o relație să fie frumoasă (respectul reciproc, afecțiunea, „ne plac aceleași lucruri”), sau ce o distruge (controlul excesiv, șantajul emoțional, certurile și violența). Nu există constrângeri în privința tehnicii folosite.

Completează formularul de înscriere aici.

Pentru o înscriere mai ușoară, te rugăm să urci lucrările tale și schița/ele realizată/e pentru workshop online și să introduci linkurile în formular. Vom nota portofoliul (30% din notă) și schița/ele realizate pe tema workshop-ului (70% din notă).

Deadline înscrieri: luni, 27 martie

Workshop
Vineri 31 martie anunțăm cei 10 participanți selectați. Workshop-ul se va desfășura sâmbătă, 08 aprilie, la București, între 10:00 și 17:00.

Workshop-ul va fi susținut de Ioana Șopov, Paula Rusu și Evelin Bundur de la Visual Playground. În timpul workshop-ului vei primi feedback pe ce ai lucrat și vei continua să lucrezi una dintre schițele cu care te-ai înscris.

Lucrarea ta finală trebuie să ajungă la noi până pe 18 aprilie.

***
Întrebări sau nelămuriri: karin@ffff.ro
Urmărește-ne pe Facebook.

Succes!