Nu te lua prea în serios – interviu cu Cosmin Alexandru


Data publicării: 18/07/2011

Cosmin Alexandru a spart multe din prejudecăţile legate de economiști. Are 41 de ani trăiți intens. Pe când era student a fondat, împreună cu câțiva colegi entuziaști AIESEC România și este membru co-fondator al fundaţiei “LEADERS România“, precum și preşedinte al Asociaţiei ERUDIO, o organizaţie care desfăşoară programe de educaţie inovatoare pentru adulţi şi copii.

Își desfășoară majoritatea activităților profesionale prin intermediul propriei firme de consultanță, Brandivia, și a condus timp de 10 ani cea mai importantă firmă românească de cercetare, GfK. În ciuda CV-ului impresionant, are timp de înot, călătorii și fotografie. Mai presus de toate, spune el, este familia. Rămâne, totuși, unul din cei mai importanți activiști pentru creativitate din România.

Îl găsiţi aici: http://www.cosminalexandru.ro/

Mulţumim prietenilor de la casa de producţie Commitet, lui Radu Apetroaia şi lui Sergiu Bica pentru ajutorul tehnic oferit pentru acest interviu. Şi, bineînteles, mulţumim încă o dată echipei dragi de la Decat o Revista pentru implicarea şi ideile bune cu care au contribuit la toate materialele de la Lobul Creativ .