Alternativa la Amazon


Data publicării: 02/02/2011

Deşi sunt utilizator fidel de Amazon, am devenit în 20 de minute  fan entuziast TheBookDepository. Am găsit cărţile pe care voiam sa le comand la un preţ nu numai cu mult mai bun decât pe Amazon, însă mai mic decât pe acelaşi site TheBookDepository vizitat cu 2 zile in urmă. Avantajul celui ce prospectează cu răbdare.

The Book Depository

Pe TheBookDepository totul este extrem de uşor de utilizat, de la login la urmărirea comenzii, layout-ul este curat şi…. transportul este GRATUIT ORIUNE ÎN LUME.

După ce m-am veselit şi m-am felicitat pentru că am economisit aproape 100 de dolari  din banii Fundaţiei (la o comandă de 15 cărţi), am avut parte şi de o experinţă foarte interesantă oferită de acelaşi site prin comanda Watch people shop. Cineva din Irlanda tocmai cumpăra o carte despre conflictele etnice, iar un canadian (probabil imigrant J) şi-a luat o carte de limba franceză. Vedeam live cum evolueaza consumul de carte în funcţie de aria geografică.

Dacă vrei să încerci şi tu o alternativă la Amazon Books, TheBookDepository chiar merită. Ai însă grijă la comparaţiile preţurilor între cele două site-uri, fiindca Amazon lucrează default în $ si TheBookDepository în €.