superscrieri

Căutăm niște voluntari “înfipți” pentru Superscrieri


Data publicării: 01/02/2013

Vă anunțăm că pregătim deja Premiile Superscrieri 2013. Dar, pentru ca efectul să fie cât mai amplu, efortul de culise trebuie să fie pe măsură. Iar pentru asta e nevoie de oameni.
Așa că facem o strigare pentru cei care vor să se implice, să se numere printre cei care ajută ca Superscrieri să ajungă, cândva, la amploarea Premiilor Pulitzer.

Cu alte cuvinte, căutăm voluntari care să ne ajute în găsirea unor susținători. Dacă e ceva ce am învățat că face ca lucrurile să crească și să capete valoare, atunci e principiul “prieteni pentru prieteni și oameni pentru oameni”.
Deci dacă cineva vrea să își asume acest rol, îi așteptăm cu drag intenția la zenaida@ffff.ro.

“Fișa postului” zice că trebuie:
– să crezi în puterea cuvintelor și să te identifici cu schimbarea pe care vrea să o facă Superscrieri
– să îți placă să convingi și să știi să îți adaptezi argumentele
– să nu te sperie ideea de fundraising – singura bătaie pe care o implică e cea de cap (iar asta nu mereu)
– să fii prietenos
– să-ți placă de noi – că doar intri în comunitatatea noastră (iar asta vine și cu recompense)

Totodată, vă încurajăm să susțineți în orice altă formă inițiativa Premiilor Superscrieri – non-ficțiuni care schimbă lumea și așteptăm cu interes propunerile voastre. Până la urmă, ideea concursului ne implică pe noi toți – atât cei care scriem, cât și cei care citim. Pentru că vrea să ne responsabilizeze atât pe cei care oferim texte, cât și pe cei care le căutăm și le alegem să înțelegem lumea prin ele.

Cele două ediții anterioare ne-au dat încredere că suntem pe drumul cel bun și că încurajarea scriiturii creative poate produce schimbări în bine. Mergem împreună?