Superscrieri #8: Nominalizează la Premiile Onorifice


Data publicării: 12/11/2018

Dragi prieteni,

Suntem în plină desfășurare a celei de-a opta ediții a Premiilor Superscrieri. Pe lângă înscrierile pe care le fac autorii (până pe 31 decembrie la ediția curentă), de câțiva ani tot extindem aria de acoperire a poveștilor și povestirilor care merită apreciere, totodată invitând publicul larg să facă propuneri.


Vom acorda opt premii onorifice, la care vă invităm să trimiteți nominalizările voastre, până pe 31 ianuarie
:

  1. SS_premii-onorifice_generic_postPremiul onorific „Carte de non-ficțiune”

Premiem o carte de non-ficțiune publicată de un autor român, la o editură din România, care are potențialul de a schimba percepții și atitudini asupra unui subiect de interes public.

 

 

 

nominalizează aici la premiul onorific pentru carte de non-ficțiune

 

 Premiul onorific „Redacția anului”

Există redacții și redacții. Iar deasupra tuturor, există Redacții. Acest premiu onorific își propune să marcheze excelența susținută, la nivel de echipă redacțională, fiindcă prea adesea tindem să uităm că un Autor, de multe ori, nu ar putea progresa fără eforturile colegilor, fotoreporterilor și, mai ales, ale editorilor săi.

 

nominalizează aici la premiul onorific pentru redacția anului

 

 


Premiul onorific „Editorul anului”

Intenționăm, cu această distincție, să recunoaștem valoarea unui mentor, a unui editor implicat care se remarcă și aduce valoare în realizarea unor materiale de non-ficțiune de impact.

 

 

 

nominalizează aici la premiul onorific pentru un super editor

 

 


Premiul onorific „Presă locală”

Prin această distincție vrem să recunoaștem publicațiile care se remarcă în presa locală. Pot fi inițiative, redacții sau materiale apărute în ultimul an, care au avut un impact sau duc o muncă susținută de a acoperi subiecte importante la nivel local.

Mulțumim, CJI – Centrul pentru Jurnalism Independent, pentru implicare în oferirea acestui premiu!

 


nominalizează aici la premiul onorific „Presă locală”

 

 


Premiul onorific „Watchdog” – câinele de pază al democrației

Intenționăm, cu această distincție, să recunoaștem un jurnalist/o inițiativă care se remarcă prin consecvența depusă în punerea pe agenda publică a unui subiect de interes sau impactul produs în percepția societății.

 


nominalizează aici la premiul onorific „Watchdog” – câinele de pază al democrației

 

 

 


Premiul onorific „Generația 2020”

Prin această distincție vrem să recunoaștem și să încurajăm un jurnalist la început de carieră, care se remarcă prin talent și dedicație: fie c-a publicat deja un material curajos, de impact, sau are toate calitățile pentru un super jurnalist în devenire (perseverență, aplicare).

 

 

nominalizează aici la premiul onorific Generația 2020

 

 


[nou] Premiul onorific „Revoluția cititorului”

  • Premiem un demers pornit de un cititor care a luat inițiativă în urma unui material jurnalistic și a contribuit el însuși la schimbarea în bine a unei povești.

 

 

 

nominalizează aici la premiul onorific Revoluția Cititorului

 

 

 


[nou] Premiul onorific „Premieră (în presa cotidiană)”

Intenționăm, cu această distincție, să recunoaștem valoarea muncii de exclusivitate a unui jurnalist sau reporter pe teren care a dat primul o știre relevantă.

 

 

 

nominalizează aici la premiul onorific Premieră (în presa cotidiană)

 

 

 

Vă super-mulțumim!