Nominalizează premiile speciale: Acti-vlogger, Revoluția Cititorului, Generația2020 @ Superscrieri #9


Data publicării: 17/01/2020

Căutăm tineri, adulți, inițiative și schimbări concrete mijlocite în societate de puterea storytelling-ului.

Propune până pe 17 februarie pentru cele trei premii speciale din cadrul Festivalului Superscrieri #9, pe care le vom acorda pe 23 martie, în cadrul Galei Superscrieri.

Premiul Special „Acti-vloggerul anului”
susținut de Bitdefender și jurizat de Vlad Petreanu

„Nu contează numărul de subscriberi, nu contează cât de mare (sau cât de mic) e, nu contează dacă e faimos sau n-a auzit de el decât colegul de bancă. Ce contează e mesajul. Pasiunea. Adevărul din poveștile lui.” – Vlad Petreanu, pe petreanu.ro

Pentru că vlogging-ul este un nou mod de exprimare și o sursă importantă de informare a adolescenților, vrem să-i susținem pe aceia dintre ei care expun subiecte relevante pentru o mai bună înțelegere a realității. Așadar, căutăm vloggeri tineri, care au potențial să schimbe percepții și să devină un model pozitiv, inspirându-i și pe alții să se exprime și să aibă o atitudine sănătoasă pentru poveștile care le definesc lumea.

Acest premiu special este co-creat de Fundația Friends For Friends împreună cu Bitdefender, ca un demers de încurajare a vocilor tinere din zona non-ficțiunii, care iau inițiativă în prezentarea unor situații/tematici cu rol educativ & inspirațional pentru comunitățile tinerilor.

NOMINALIZEAZĂ AICI „ACTI-VLOGGERUL ANULUI”

Premiul Special „Revoluția Cititorului”
susținut de Orange România

Căutăm semne concrete, cu impact, pe care cititorii le lasă într-o comunitate, inspirați de acele realități pe care ni le înfățișează jurnalismul de calitate.

Premiem un demers pornit de un cititor care a luat inițiativă în urma unui material jurnalistic și a contribuit el însuși la schimbarea în bine a unei povești.

Pot fi orice fel de inițiative care contribuie la un impact pozitiv asupra unei comunități.

Acest premiu este susținut de Orange România.

NOMINALIZEAZĂ AICI „REVOLUȚIA CITITORULUI”

Premiul Special „Generația2020”

Prin această distincție vrem să recunoaștem și să încurajăm un jurnalist la început de carieră, care se remarcă prin talent și dedicație: fie c-a publicat deja un material curajos, de impact, sau are toate calitățile pentru un super jurnalist în devenire (perseverență, aplicare).

NOMINALIZEAZĂ AICI „GENERAȚIA2020”