„Acti-vloggerul anului” – cui să-i oferim un premiu special Superscrieri?


Data publicării: 24/10/2017

Pentru că vlogging-ul este un nou mod de exprimare și o sursă importantă de informare a adolescenților, vrem să-i susținem pe aceia dintre ei care expun subiecte relevante pentru o mai bună înțelegere a realității.

Așadar, împreună cu super susținătorii Bitdefender, căutăm vloggeri tineri, care au potențial să schimbe percepții și să devină un model pozitiv, inspirându-i și pe alții să se exprime și să aibă o atitudine sănătoasă pentru poveștile care le definesc lumea.

Propune până pe 31 octombrie un astfel de vlogger implicat, iar noi îl putem premia la Gala Premiilor Superscrieri.

INTRĂ AICI ȘI PROPUNE

Acest premiu special este co-creat de Fundația Friends For Friends împreună cu Bitdefender, ca un demers de încurajare a vocilor tinere din zona non-ficțiunii, care iau inițiativă în prezentarea unor situații/tematici cu rol educativ & inspirațional pentru comunitățile tinerilor.

Cum alegem câștigătorul? Laura Ionescu va participa ca membră a juriului care va evalua propunerile și va alege câștigătorul, alături de noi (FFFF) și Bitdefender.

Luluts – cum i se spune – este una dintre vocile greu de ratat din Social Media. Își folosește super-puterea de povestitoare cu ștaif pentru a susține cauze de interes pentru societate și inițiative care vorbesc despre schimbare. De 9 ani gândește campanii, concepte și idei pentru branduri mari și mici, businessuri care de-abia fac ochi și companii globale, ONG-uri și mișcări grassroots. Este co-owner Dume de mestecat, își scoate gândurile la aer pe Facebook (#delirmatinal), scrie pe www.luluts.ro și face urât când oamenii atentează la cartofii ei prăjiți. În prezent este head of copy la Tribal Worldwide Romania.

Laura Ionescu/Luluts:

„Dacă tot ai o voce, de ce s-o lași să devină zgomot de fundal? Dacă tot o ai și dacă zeci de mii de oameni te ascultă, folosește-o ca să provoci, ca să schimbi, ca să pui pe gânduri, ca să vorbești și despre ceea ce contează. Căutăm vloggeri care au curaj să discute lucruri care dor și care ne dor. Oameni care-și folosesc vocea pentru bine. Tu îi urmărești. Dacă au mișcat ceva în tine, adu-i la noi să-i premiem.”