gala supescrieri

Prima editie a Premiilor Superscrieri, cu punct


Data publicării: 30/10/2011

Asa cum stiti, aseara, 29 octombrie, a avut loc Gala Premiilor Superscrieri, la Madame Pogany.

Dupa prima surpriza placuta pe care ne-au facut-o concurentii cu numarul mare de inscrieri (213 participanti cu 346 de materiale), a urmat cea de aseara, cand au umplut sala si vibrau a emotie si a entuziasm.

Daca pana acum am incercat sa le multumim tuturor, acum trecem si la felicitari. Ii felicitam pe castigatori, iar daca vreti sa o faceti si voi, ii gasiti pe toti aici. Felicitam si membrii juriului, care au reusit sa strabata un drum anevoios, un fel de off road chiar, pentru a ajunge la un rezultat final. Si nu in ultimul rand, va felicitam pe voi, toti cei care credeti in Superscrieri si, mai ales, in puterea cuvintelor.

Cu riscul de a suna ca un cliseu, munca de luni de zile la acest proiect, chiar a fost un drum initiatic si initiator. Momentan, suferim o usoara stare de naucire, ca efect secundar al punctului de final pentru orice lucru in care crezi si te implici. Ne bucuram pentru castigatori si le uram sa isi pastreze cuvintele vii, pentru ca aceasta “miscare de scriitura” – ca sa ii spunem asa – sa creasca si sa ofere o noua relevanta lumii in care traim.

Ramaneti conectati pentru ca revenim cat de curand cu parerile juriului despre aceasta competitie, precum si cu detalii despre publicarea materialelor castigatoare.

In caz ca ati uitat care sunt prietenii nostri care au contribuit la reusita Premiilor Superscrieri, ii mai numim o data:

Editura Publica

Okian

Heineken

Madame Pogany

Unicredit Tiriac

The Institute

Webstyler

Standout

Peggy Production

Give

Biris Goran