Reluăm Masterclass Superscrieri: Emilia Șercan și Ovidiu Vanghele, primii invitați din 2017


Data publicării: 16/03/2017

Oferim cinci locuri la prima întâlnire Masterclass Superscrieri din acest an, cu invitații speciali Emilia Șercan (jurnalistă de investigații) și Ovidiu Vanghele (fondator Centrul de Investigații Media), la discuție moderată de Mona Dîrțu.

Miercuri seară, de la ora 19:00, în suffffrageria noastră, din Ion Brezoianu 4.

Tema lunii este Adevărat/Fals – kit de supraviețuire în „epoca post-adevăr”. Vom povesti cu Emilia și Ovidiu despre slalomul jurnalistului printre capcane: informație falsă sau scoasă din context, pseudo-știri, fumigene, propagandă.

Participarea se face pe bază de invitație. Dar punem la dispoziția comunității noastre de prieteni 5 locuri, pentru care vă rugăm să ne scrieți pe pagina de Facebook. În caz că se mai eliberează locuri, vă mai anunțăm. 

Întâlnirile se adresează în primul rând jurnaliștilor. Dar și tuturor celor preocupați de jurnalismul quality și de reprofesionalizarea  presei din România – profesioniști din alte domenii (PR, business, industrii creative ș.a.), interesați de mecanismele nevăzute și insight-urile meseriei de jurnalist).

Mai multe detalii despre invitații speciali și Masteclass Superscrieri.

Alți invitați cu care am povestit: Paul Radu & Mihai Munteanu (RISE Project) și Liviu Avram (Adevărul), Mirela Neag & Cătălin Tolontan (GSP).

mcs-promo-adevarat-fals-02-bun2

ă.