Superscrieri: Nominalizează la Premiile Onorifice și Premiul Special Fotojurnalism


Data publicării: 06/10/2017

Dragi prieteni,

Suntem în plină desfășurare a celei de-a șaptea ediții a Premiilor Superscrieri. Chiar acum, juriul evaluează materialele înscrise la cele cinci categorii de concurs. La începutul lunii noiembrie vom anunța nominalizații și, pe 20 noiembrie câștigătorii finali, în cadrul Galei de Premiere.


Vom acorda șase premii onorifice și un premiu special pentru Fotojurnalism, la care vă invităm să trimiteți nominalizările voastre, până pe 20 octombrie
:

Premiul Special pentru FOTOJURNALISM
powered by ENEL

Invităm autorii, dar și publicul larg, să ne propună serii fotografice de impact din ultimul an (publicate în perioada 1 octombrie 2016 – 30 septembrie 2017), cu puterea de a sensibiliza, a schimba percepții sau a aduce lumină asupra unor subiecte.

Un juriu profesionist (Stoyan Nenov, Bogdan Dincă, Petruț Călinescu) va evalua propunerile și va alege cel mai bun proiect. Vom acorda, de asemenea, un Premiu al publicului.

nominalizează aici
la premiul special pentru Fotojurnalism


Premiul onorific „Carte de non-ficțiune”

Premiem o carte de non-ficțiune publicată de un autor român, la o editură din România, care are potențialul de a schimba percepții și atitudini asupra unui subiect de interes public.

 

 

 

nominalizează aici la premiul onorific pentru carte de non-ficțiune

 Premiul onorific „Redacția anului”

Există redacții și redacții. Iar deasupra tuturor, există Redacții. Acest premiu onorific își propune să marcheze excelența susținută, la nivel de echipă redacțională, fiindcă prea adesea tindem să uităm că un Autor, de multe ori, nu ar putea progresa fără eforturile colegilor, fotoreporterilor și, mai ales, a editorilor săi.

 

nominalizează aici la premiul onorific pentru redacția anului

 


Premiul onorific „Editorul anului”

Intenționăm, cu această distincție, să recunoaștem valoarea unui mentor, a unui editor implicat care se remarcă și aduce valoare în realizarea unor materiale de non-ficțiune de impact.

 

 

 

nominalizează aici la premiul onorific pentru un super editor

 

 


Premiul onorific „Presă locală”

Prin această distincție vrem să recunoaștem publicațiile care se remarcă în presa locală. Pot fi inițiative, redacții sau materiale apărute în ultimul an, care au avut un impact sau duc o muncă susținută de a acoperi subiecte importante la nivel local.

 

 


n
ominalizează aici la premiul onorific „Presă locală”

 


Premiul onorific „Watchdog” – câinele de pază al democrației

Intenționăm, cu această distincție, să recunoaștem un jurnalist/o inițiativă care se remarcă prin consecvența depusă în punerea pe agenda publică a unui subiect de interes sau impactul produs în percepția societății.

 


nominalizează aici la premiul onorific „Watchdog” – câinele de pază al democrației

 


Premiul onorific „Generația 2020”

Prin această distincție vrem să recunoaștem și să încurajăm un jurnalist la început de carieră, care se remarcă prin talent și dedicație: fie c-a publicat deja un material curajos, de impact, sau are toate calitățile pentru un super jurnalist în devenire (perseverență, aplicare).

 

 

nominalizează aici la premiul onorific Generația 2020

 

Vă super-mulțumim!