Superscrieri susține și recunoaște autorii responsabili


Data publicării: 19/09/2014

Elena Stancu (jurnalist teleleu.eu) este câștigatoare la Premiile Superscrieri, non-ficțiuni care schimbă lumea și bursieră a programului Bursele Superscrieri/Avon.

Acum câteva luni ne-a trimis acest scurt testimonial video, pe care vrem să îl împărtășim și cu voi, pentru că este unul dintre mesajele care ne dau energie să continuăm și să creștem demersul Superscrieri.
Elena vorbește despre ceea ce ne-am propus în 2011, când am lansat prima ediție a competiției: să îi susținem și să le recunoaștem valoarea acelor autori de non-ficțiune care vor să își facă meseria cu simț al responsabilității față de cititori și cu pasiune pentru scrierea de non-ficțiune creativă, de calitate.

 

Competiția Premiile Superscrieri se află acum la cea de-a IV-a ediție și își propune să promoveze jurnalismul narativ și scrierea creativă de non-ficțiune în România.
Înscrierile au loc până pe 30 septembrie, delibererea juriului – în luna octombrie, iar nominalizații și câștigătorii vor fi anunțați după jumătatea lunii noiembrie.

Susținând inițiativa (puteți da vestea mai departe, invita un autor să se înscrie, sau chiar propune oferte de susținere a premiilor și a organizării evenimentului), contribuiți la acest BRAVO pe care ne dorim să îl spunem, an de an, acestor autori care au valoarea unor super-eroi. Pentru că, prin scrierile lor, ne pot aduce într-o Românie de mâine mai bună, mai echilibrată și mai corect informată.