Va reamintim care sunt premiile si sistemul de jurizare pentru Superscrieri


Data publicării: 25/10/2011

Probabil ca din iunie, de cand au inceput Superscrierile si pana acum, v-am zapacit cu tot felul de detalii de organizare, desfasurare, incurajare, etc. Iar acum, la final, vrem sa mai punem o data lumina pe premiile acestui concurs si pe sistemul lui de jurizare.

Asadar, va reamintim ca miza competitiei – dincolo de incercarea noastra de a promova si incuraja jurnalismul narativ si scriitura creativa despre oameni, evenimente si momente reale – o reprezinta premiile voastre, care, speram noi, sunt demne de a va aduce un “super” pe buze.

Superscrierile castigatoare vor fi clasificate pe cate trei locuri, pentru fiecare categorie de concurs. Astfel, locul I va aduce 500 euro, locul II – bilete la o superconferinta, iar locul III – carti.

Multumita Publica si Okian, toti participantii  – adica inclusiv cei care nu vor urca pe podium – vor primi un voucher de reducere pentru cartile achizitionate de la editura/libraria respectiva.

Cat despre jurizare, aceasta consta intr-un sistem de note – acordate de juriul pe care il cunoasteti deja – si media lor aritmetica.

Pentru mai multe detalii despre toate acestea, va mai rugam pentru o ultima data sa verificati regulamentul.

Va multumim tuturor, din nou, si va asteptam la Gala de Premiere!