Ediția I, 2011

UPDATE 1 NOIEMBRIE 2011

Dragii nostri, prima editie a Premiilor Superscrieri este incheiata. Gasiti mai jos link-uri catre lista castigatorilor si catre pareri despre concurs, adunate de la ei si de la juriu.

Tot mai jos puteti citi si o parte din textele castigatoare. Le vom publica pe toate, imediat ce avem acordul autorilor.

Si va reamintim ca am reluat discutia cu Publica, in ideea de a vedea daca va fi de acord cu publicarea intr-un volum a celor mai bune materiale inscrise in concurs.

Va multumim si speram sa superscrieti in continuare!

 

UPDATE 11 OCTOMBRIE 2011

Ca sa zicem asa, am cam terminat cu numaratul de Superscrieri. Rezultatele sunt:

       – 213 participanti;

       – 346 de materiale inscrise, dintre care: 92 la categoria eseu/ 58 la categoria experiment/ 43 la categoria opinie/ 78 la categoria portret/ 75 la categoria reportaj.

Multe numere, sa vedem si care vor fi cele castigatoare. 🙂

Ramaneti conectati, in curand va incepe jurizarea.

 

UPDATE 4 OCTOMBRIE 2011

Dupa cum stiti, inscrierile s-au incheiat pe 30 septembrie. Ne bucuram ca avem supermulti aplicanti, numai ca, tocmai de aceea, trebuie sa aveti putintica rabdare pana va incepe jurizarea. Momentan suntem in proces de inregistrare si prelucrare de date, dar  fiti pe faza, revenim cat de curand cu urmatoarea etapa a concursului. Si totul va fi bine! 🙂

 

UPDATE 23 SEPTEMBRIE 2011

Ca sa incheiem bine saptamana, inchidem si lista superjuriului, cu ultimele doua confirmari: Viorel Ilisoi si Petrisor Obae. Mai e putin pana pe 30 septembrie si inchidem si lista inscrierilor, asa ca, profitati de inspiratia ultimului moment!

 

UPDATE 14 SEPTEMBRIE 2011

Va aducem inca o veste buna – de fapt, sase vesti bune: Alexandra Badicioiu, Cristi Lupsa, Julius Constantinescu, Larisa Ghitulescu, Mona Nicoara si Vlad Mixich. Ei sunt cei care au confirmat, pana acum, participarea in juriul Superscrieri; revenim in curand si cu lista intreaga a juriului. Iar voi, inca mai aveti timp  sa va inscrieti, pana pe 30 septembrie. Pe cai, ca se superscrie!

 

UPDATE 12 SEPTEMBRIE 2011

Daca Superscrieti, atunci Publica publica!

Editura Publica saluta initiativa Superscrieri a Fundatiei Friends for Friends, care se regaseste in propria sa misiune, aceea de a identifica autori romani de valoare din domenii ale scrierii non-fictiune si jurnalismului creativ.

Si, ca un bun prieten, Publica nu se opreste doar la a saluta, ci ne va si sustine in misiunea noastra, astfel:

– prin superintentia de a aduna cele mai valoroase lucrari din competitia Superscrieri si de a le publica intr-un volum de colectie;  iar aici ne bazam pe talentul vostru si poate pe dorinta de a va vedea superscrierea publicata “la loc de cinste”. Asadar, haideti sa ii convingem ca merita efortul!

– prin oferirea unui discount prietenesc la orice titlu achizitionat de la editura, pentru cei mai promitatori autori de Superscrieri, pana la sfarsitul anului 2011.
– castigatorii fiecarei categorii vor primi cate un pachet de 3 titluri, la alegere, din portofoliul editurii Publica.

Multumim, Publica si asteptam in continuare superinscrieri!

 

UPDATE 8 SEPTEMBRIE 2011

 

Prima superveste: Vlad Petreanu este presedintele juriului Superscrieri! Revenim in curand si cu lista celorlalti membri. Oricum, superscrierile voastre vor ajunge pe maini bune.

A doua superveste: se prelungeste perioada de inscrieri pana pe 30 septembrie, iar premierea va fi pe 28 octombrie! Facem aceasta schimbare la cererea multor scriitori, care inca mai cauta un moment de inspiratie si care, bineinteles, il merita. Asa ca puteti da si voi de stire, daca aveti prieteni “intr-ale literelor”.