Susținătorii

 

Le supermulţumim prietenilor noştri care susţin această iniţiativă şi sperăm ca pe parcurs lista lor să crească:

Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders este o comunitate a oamenilor de business care funcționează în funcție de aceste patru valori: integritate, acțiune, altruism și încrederea în România.

Și ei, ca și noi, cred într-o Românie pozitivă, o Românie a valorilor și a unei societăți care prezintă modele demne de urmat.
Le-am povestit despre credința noastră în puterea cuvintelor de a schimba minți și suflete, de a revela lumea în care trăƒim și i-am convins că e un “business” bun în care să investească.
Așa a apărut premiul special sponsorizat de RBL, Superscrierea anului, în valoare de 1000 de euro.

Ciprian Marica este devotat ideii unei responsabilităţi  pe care o avem cu toţii asupra mediului social în care trăim. Asa ca, pe lângă recentele sale demersuri de a înfiinţa o fundaţie care să se implice în proiecte educaţionale, susţine şi concursul nostru. Iată de ce este alături de noi:
“Mă întreabă mulți cum de am optat să susțin Superscieri, un proiect care promovează scriitori talentați. Cum de nu am ales să promovez fotbaliști talentați. În primul rând cred că proiectul acesta este despre mai mult decât scrieri creative. Este despre schimbare. După cum știți, sunt un colecționar împătimit. Îmi plac lucrurile de valoare. Și cred că o colecție de comentarii pertinente asupra realității românești ar putea deveni chiar o colecție de schimbări de valoare.”

 

Friends Advertising este nu numai nașul Fundației Friends For Friends, dar și susținătorul numărul 1 al ideilor și proiectelor Fundației, inclusiv al Premiilor Superscrieri.
Le mulțumim și de această dată pentru tot suportul material (atât financiar, cât și logistic) și pentru prietenia și răbdarea cu care ne ajută să creștem acest proiect la valoarea și amploarea pe care le merită.

Give sunt genul de prieteni care-i fac pe ceilalți prieteni ai tăi să își amintească de tine. Așa cum nouă ne plac poveștile, cuvintele convingătoare, lor le place să lucreze cu obiecte convingătoare. Și am zis că împreună putem convinge mai bine că lumea se poate schimba prin non-ficțiuni.

 

 Ceaiuri extraordinare și o ceremonie contemporană a ceaiului.

Tea Forte este brandul care a oferit lumii, în 2003, piramidele de mătase ca o alternativă mai elegantă și mult mai practică a clasicelor pliculețe de ceai, iar de atunci continuă să surprindă prin calitatea și varietatea ceaiurilor și designul inovator al accesoriilor.
Tea Forte lucrează direct cu o serie de cultivatori de ceai pentru a obține acele arome diverse și subtile, ceea ce i-a adus brandului o selectie de ceaiuri multipremiate.

Și pentru că și ei, ca și noi, sunt într-o continuă căutare a excelenței, ne sunt alături în acest proiect și vor sprijini concursul Superscrieri.

 

logo_supradyn

Să fii creativ înseamnă să explorezi teritoriile pe care alţii au construit castele de idei până ajungi undeva dincolo de ele. Odata ajuns acolo, începe adevărata munca: construirea propriului tau castel. Pentru a duce totul la bun sfarsit insa, îţi trebuie motivatie şi foarte multă energie creativă. De energia ta creativă se ocupă Supradyn energy – complexul de multivitamine si minerale care iti activeaza energia ta naturala – iar de motivatie, in cazul de fata, se ocupă Superscrieri.

 

Deși este cea mai mare librărie online din România, Okian este pentru noi camaradul care se bagă la provocări pe cât de mici, pe atât de trăsnite: ne-a dat premii pentru concursuri ca Useless Talents Put To Use sau Jack în the Box. Dar au fost alături și la “mai greu”, adică la ediția de anul trecut a Premiilor Superscrieri, așa cum vor fi și la ediția de anul acesta.

 

Relația noastră cu Editura Publica a evoluat frumos de la vecini la prieteni. Lucru care ne bucură nespus, mai ales că ne-au trimis în dar pentru Biblioteca FFFF cam toate titlurile publicate de editură. Faptul că Publica identifică și promoveazムacele căƒrți capabile sムproducムschimbare este despre aceeași putere a cuvintelor pe care încearcă să o scoată în față și Premiile Superscrieri. Ne-au susținut și anul trecut și o vor face și anul acesta, iar noi sperăm ca sloganul lor “Aduce idei” să funcționeze pentru cât mai mulți.

 

Editura Vellant crede în puterea de inspiraţie a cuvântului şi a ilustraţiei. Aşa că a adunat în portofoliu cărţi care să inspire de la copertă până la ultimul cuvânt: Prinţese date uitării sau necunoscute, VersezIstoria benzii desenate româneşti, Retorno 201: O carte însemnată de 186 de cititori. În plus, este singura editură de pe piaţă cu o colecţie de artă a străzii, care îi include pe BanksyPisica Pătrată sau Nicholas Ganz. O găsiţi atât online, pe vellant.rofacebook & twitter, cât şi offline, în librăriile cu lume bună.

 

Cu cei de la Decât o Revistă avem deja o prietenie personală născută din convingerile noastre comune. Au fost alături de proiectul Superscrieri încă de la început și sperăm să facem o tradiție din colaborarea cu ei. Ne bucurăm că împărtășesc cu acest concurs experiența lor în storytelling, încercarea de a-i convinge pe oameni că puterea cuvintelor înseamnă mai mult decât pare și, bineînțeles, super revistele lor.

 

TATAIA este o revistă construită prin contribuție colectivă și diferă ca formă și substanță de la un număr la altul, oglindind fragmente de realități subiective, ordonate de un ceva ce aparține subconștientului colectiv. Oricine poate contribui aici.

TATAIA îți injectează imaginație creativă. Este un producător de conținut cultural trans-disciplinar care populează scena de artă contemporană cu artiști, lucrări și idei pe care le arată în premieră.

Ne place stilul Institute, The Magazine, care se află într-o continuă căutare de povești din diverse domenii (advertising, branding, design, cultură). Acum na, nu mai știm dacă ei ne-au găsit pe noi sau noi i-am găsit pe ei, cert e că îi avem alături și la Premiile Superscrieri, cum i-am avut și în multe alte proiecte.

 
Nu se putea ca un post de televiziune cu un nume ca Realitatea TV să nu susțină poveștile creative despre realitate pe care le încurajează concursul Premiile Superscrieri. Realitatea are și cea mai mare platformă de știri din România, așa că ne bucurăm că vrea să promoveze acest concurs, pentru că așa va ajunge la cât mai mulți români care, sperăm noi, cred încă în jurnalismul narativ de calitate.

Ne bucurăm și le mulțumim celor de la HotNews.ro că se numără printre prietenii Premiilor Superscrieri, pentru că, prin veștile despre concurs pe care le-au publicat, am adunat și mai mulți prieteni.

Dacă îl întrebi ce face, dă din umeri. Dacă te uiți atent, în schimb, le face pe toate. Cu iz de geniu, Bogdan (sau Chiciu cum i se mai spune) ne-a ajutat să punem la punct tot mecanismul de inscriere. De data asta a fost expert în programare. Mulțumim.

Le mulțumim și sponsorilor care vor fi prezenți în seara Galei de Premiere: