Susținătorii

Le supermulţumim prietenilor noştri care susţin această iniţiativă şi sperăm ca pe parcurs lista lor să crească:

sponsor principal

Orange nu este doar culoarea optimismului, ci şi numele sub care creativitatea, îndrăzneala şi tehnologia se întâlnesc pentru a le oferi oportunitatea oamenilor să comunice aşa cum simt. Unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, Orange are grijă ca fiecare cuvânt să parcurgă distanţa potrivită pentru a ajunge la ţintă, exact ceea ce ne dorim şi pentru Superscrieri.

sponsori

avon mic

Avon pledează atât pentru frumuseţea exterioară, cât şi pentru cea interioară, ajutând femeile nu doar să arate bine, ci şi să se simtă bine. Cu o activitate de peste 15 ani în România, Avon s-a implicat în acţiuni filantropice, centrate cu predilecţie pe violenţa domestică şi împuternicirea femeilor. Ne bucurăm să îi avem printre susţinători pentru că nimic nu este mai important pentru jurnalism decât protejarea şi promovarea drepturilor egale.

 

Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders este o comunitate a oamenilor de business care funcționează în funcție de aceste patru valori: integritate, acțiune, altruism și încrederea în România.

Și ei, ca și noi, cred într-o Românie pozitivă, o Românie a valorilor și a unei societăți care prezintă modele demne de urmat.
Le-am povestit despre credința noastră în puterea cuvintelor de a schimba minți și suflete, de a revela lumea în care trăƒim și i-am convins că e un “business” bun în care să investească.
Așa a apărut premiul special sponsorizat de RBL, Superscrierea anului, în valoare de 1000 de euro.

 

Friends Advertising este nu numai nașul Fundației Friends For Friends, dar și susținătorul numărul 1 al ideilor și proiectelor Fundației, inclusiv al Premiilor Superscrieri.
Le mulțumim și de această dată pentru tot suportul material (atât financiar, cât și logistic) și pentru prietenia și răbdarea cu care ne ajută să creștem acest proiect la valoarea și amploarea pe care le merită.

 

F64

Ne place să credem că ne susțin pentru că regăsesc în noi povestea unei evoluții: așa cum ei au reușit să devină, de la un mic studio foto la lider pe piața echipamentelor foto din România, așa sperăm și noi să ajungem, cândva, la amploarea pe care o au Premiile Pulitzer.

 logo mic papaya

 

 

 Ceaiuri extraordinare și o ceremonie contemporană a ceaiului.

Tea Forte este brandul care a oferit lumii, în 2003, piramidele de mătase ca o alternativă mai elegantă și mult mai practică a clasicelor pliculețe de ceai, iar de atunci continuă să surprindă prin calitatea și varietatea ceaiurilor și designul inovator al accesoriilor.
Tea Forte lucrează direct cu o serie de cultivatori de ceai pentru a obține acele arome diverse și subtile, ceea ce i-a adus brandului o selectie de ceaiuri multipremiate. Și pentru că și ei, ca și noi, sunt într-o continuă căutare a excelenței, ne sunt alături în acest proiect și vor sprijini concursul Superscrieri.

 

Humanitas EDITURA

Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Prietenia noastră cu această editură s-a născut din prietenia cu Lidia Bodea, Director General și membră a juriului la Superscrieri 2012  și ne dorim să creștem împreună cât mai multe povești de bine.

 

Deși este cea mai mare librărie online din România, Okian este pentru noi camaradul care se bagă la provocări pe cât de mici, pe atât de trăsnite: ne-a dat premii pentru concursuri ca Useless Talents Put To Use sau Jack în the Box. Dar au fost alături și la “mai greu”, adică la ediția de anul trecut a Premiilor Superscrieri, așa cum vor fi și la ediția de anul acesta.

 

Relația noastră cu Editura Publica a evoluat frumos de la vecini la prieteni. Lucru care ne bucură nespus, mai ales că ne-au trimis în dar pentru Biblioteca FFFF cam toate titlurile publicate de editură. Faptul că Publica identifică și promoveazムacele căƒrți capabile sムproducムschimbare este despre aceeași putere a cuvintelor pe care încearcă să o scoată în față și Premiile Superscrieri. Ne-au susținut și anul trecut și o vor face și anul acesta, iar noi sperăm ca sloganul lor “Aduce idei” să funcționeze pentru cât mai mulți.

 

Editura Vellant crede în puterea de inspiraţie a cuvântului şi a ilustraţiei. Aşa că a adunat în portofoliu cărţi care să inspire de la copertă până la ultimul cuvânt: Prinţese date uitării sau necunoscute, VersezIstoria benzii desenate româneşti, Retorno 201: O carte însemnată de 186 de cititori. În plus, este singura editură de pe piaţă cu o colecţie de artă a străzii, care îi include pe BanksyPisica Pătrată sau Nicholas Ganz. O găsiţi atât online, pe vellant.rofacebook & twitter, cât şi offline, în librăriile cu lume bună.

 

parteneri media

HotNews
partener media principal
Ne bucurăm și le mulțumim celor de la HotNews.ro că se numără printre prietenii Premiilor Superscrieri, pentru că, prin veștile despre concurs pe care le-au publicat, am adunat și mai mulți prieteni.

esquire

“Revistă cu conţinut inteligent.” Cam ăsta ar fi motivul principal pentru care îi avem alături de noi, mai ales că și cititorii lor sunt din aceeași zonă, deci sperăm să le fie pe plac concursul nostru.

 

academia catavencu

Academia Cațavencu este un cunoscut ziar de satiră și investigație din România, fondat în februarie 1990. Pentru că noi credem cu seriozitate în scopul Superscrieri, acela de a schimba lumea prin cuvinte, aveam nevoie de un partener cu o perspectivă și un stil mai “altfel”:  ironic, umoristic, elitist și obiectiv. Mai ales pentru curajul de a spune ceea ce crede cu adevărat.

Romania Libera
România Liberă este un cotidian care “vorbește” de 135 de ani.  S-a modernizat de-a lungul timpului, iar din 2010 există și în varianta online. Pe plan redacțional, în noua variantă se crește importanța acordată investigațiilor sub acoperire și evenimentelor ne-politice, ziarul fiind format din două părți. Prima parte acoperă evenimentele de actualitate, viața politică și conține editoriale și opinii. Ce-a de-a doua parte, denumită „Viața RL” acoperă subiecte din domeniile educație, cultură, sănătate și sport.

 

Cu echipa Decât o Revistă avem deja o prietenie personală născută din convingerile noastre comune. Au fost alături de proiectul Superscrieri încă de la început și sperăm să facem o tradiție din colaborarea cu ei. Ne bucurăm că împărtășesc cu acest concurs experiența lor în storytelling, încercarea de a-i convinge pe oameni că puterea cuvintelor înseamnă mai mult decât pare și, bineînțeles, super revistele lor.

National Geographic

Societatea National Geographic, cu sediul la Washington, D.C., este o organizaţie stiinţifică şi educativă nonprofit care îşi propune „sporirea şi răspândirea cunoştinţelor geografice“. Din 1888, Societatea a finanţat peste 9.000 de proiecte de explorare şi cercetare, contribuind la mai buna cunoaştere a Pământului, mărilor şi cerului. Să avem grija de planetă!

igloo

“Igloo – habitat & arhitectură” sunt vecinii simpatici care ne-au devenit și buni prieteni. Au preocpări extinse în zona arhitecturii – pe lângă revistă fac și tot felul de evenimente și editează cărți. Au luat și premii: Premiul I la “Anuala de Arhitectură Bucureşti” 2005, Premiul I la “Anuala de Arhitectură Bucureşti”, 2003.

??????????

 Site de analiză publicitară. Include forum, resurse utile pentru publicitari şi cărţi şi DVD-uri cu tutoriale. Vorbește cu oamenii deștepți și curioși, așa că ne bucurăm să îi avem alături de noi.

Ne place stilul Institute, The Magazine, care se află într-o continuă căutare de povești din diverse domenii (advertising, branding, design, cultură). Acum na, nu mai știm dacă ei ne-au găsit pe noi sau noi i-am găsit pe ei, cert e că îi avem alături și la Premiile Superscrieri, cum i-am avut și în multe alte proiecte.

RFI

RFI România este filiala radioului public de informație Radio France Internaționale. Ei cred că “e nevoie de informație cât mai diversă, clară și imparțială”, deci își găsesc locul în lista noastră de prieteni.

romania pozitiva
RomaniaPozitiva.ro este o platformă cu informaţii pozitive cu şi despre România. Ne e drag să știm că nu suntem singurii care credem în acest potențial al țării și ne pare bine să ne asociem și să-l facem împreună să devină mai vizibil.

All HOllow

 

All HOLLOW este o revistă experimentală despre modă, muzică, artă, desing, fotografie și literatură. Ne inspiră drive-ul lor, despre care vă invităm și pe voi să citiți aici.

Sub25_logo
SUB25 este o revistă online ce inventariază manifestări ale creativității în cultura urbană: fashion, arte, foto, film, muzică, obiecte fetiș, jocuri și spectacole. Nu numai că mulți dintre prietenii noștri sunt colaboratori la această revistă, dar și mulți prieteni o citesc. Iar noi ne simțim bine între prieteni, mai ales când ne sprijină ideile în care credem.

121

Ne bucurăm să avem de partea noastră o “comunitate a femeilor senzaționale”. Dacă ne luăm și după zicala conform căreia femeile sunt cele mai atente la detalii, cu astfel de parteneri putem face din acest concurs un detaliu care să schimbe în bine “peisajul” în care trăim. 🙂

inspire business

Inspire Business este o companie într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, recunoscută pe piața din România pentru implementarea proiectelor educaționale, de publicitate, strategie și publishing. Ne-a adus împreună faptul că și ei încearcă să iasă din convențional, încercând să aducă  conceptul de promovare la un alt nivel – promovează nu doar imaginea și brandul de companie al partenerilor lor, ci și oamenii, valorile și credințele acestora.

 sigla_blitz

Casa Mea.ro

 

MEx

logo-veioza-final

Logo-BookBlog

  chiciu

Dacă îl întrebi ce face, dă din umeri. Dacă te uiți atent, în schimb, le face pe toate. Cu iz de geniu, Bogdan (sau Chiciu cum i se mai spune) ne-a ajutat să punem la punct tot mecanismul de inscriere. De data asta a fost expert în programare. Mulțumim.