Susținătorii

Le supermulţumim prietenilor care susţin această iniţiativă şi sperăm ca pe parcurs lista să crească:

ediţie patronată de

base logo BRD

Ne bucurăm să avem în premieră alături de Superscrieri un partener activ în investițiile în comunitate, în calitate de patron al acestei ediții. 

sponsor principal

avon mic

Avon pledează atât pentru frumuseţea exterioară, cât şi pentru cea interioară, ajutând femeile nu doar să arate bine, ci şi să se simtă bine. Cu o activitate de peste 15 ani în România, Avon s-a implicat în acţiuni filantropice, centrate cu predilecţie pe violenţa domestică şi împuternicirea femeilor. Ne bucurăm să îi avem printre susţinători pentru că nimic nu este mai important pentru jurnalism decât protejarea şi promovarea drepturilor egale. Împreună am realizat și programul Bursele Superscrieri/Avon, prin care am oferit finanțare pentru realizarea a trei materiale jurnalistice pe tema “violența domestică”.

sponsori de categorie

orange-logo-vector

Orange este numele sub care creativitatea, îndrăzneala şi tehnologia se întâlnesc pentru a le oferi oportunitatea oamenilor să comunice aşa cum simt. Lider pe piata serviciilor de telecomunicaţii mobile din România, Orange este susținător de bază al Superscrierilor si, prin susținerea acestui gen de proiecte, Orange participă la un demers de încurajare a autorilor și de responsabilizare a cititorilor.

CERCUL-DONATORILOR_SMALL

Inspirat de modelul londonez TFN – The Funding Network – care adună milioane de lire din donații compuse din sume mici, Cercul donatorilor s-a născut în 2013 în România, din inițiativa privată a câtorva persoane. Este cel mai bun exemplu de democratizare a filantropiei, demonstrând că donând chiar și sume mici de bani, se pot susține proiecte cu impact în comunitate. Noi le mulțumim tuturor membrilor că au găsit în Superscrieri un mijloc de susținere a comunității.

logo-fan-curier

FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din România. Le mulțumim pentru susținere și ne-ar plăcea ca scrierile bune, care pot influența în bine relațiile dintre oameni și perspectiva asupra lumii în care trăim, să ajungă la un public cât mai larg, cu aceeași rapiditate și seriozitate precum livrările lor.

Suntem mândri să avem printre susținătorii acestei ediții și o societate de avocați, adică niște oameni care înțeleg ce înseamnă legitimitatea și adevărul poveștilor – ceea ce promovăm și noi prin Superscrieri.

FriendsTBWA

Friends\TWBA  este nu numai nașul Fundației Friends For Friends, dar și susținătorul numărul 1 al ideilor și proiectelor Fundației, inclusiv al Premiilor Superscrieri.
Le mulțumim și de această dată pentru tot suportul material (atât financiar, cât și logistic) și pentru prietenia și răbdarea cu care ne ajută să creștem acest proiect la valoarea și amploarea pe care le merită.

super-susținători

Humanitas EDITURA

Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Prietenia noastră cu această editură s-a născut din prietenia cu Lidia Bodea, Director General și membră a juriului la Superscrieri 2012  și ne dorim să creștem împreună cât mai multe povești de bine.

Relația noastră cu Editura Publica a evoluat frumos de la vecini la prieteni. Lucru care ne bucură nespus, mai ales că ne-au trimis în dar pentru Biblioteca FFFF cam toate titlurile publicate de editură. Faptul că Publica identifică și promoveazムacele căƒrți capabile sムproducムschimbare este despre aceeași putere a cuvintelor pe care încearcă să o scoată în față și Premiile Superscrieri. Ne-au susținut și anul trecut și o vor face și anul acesta, iar noi sperăm ca sloganul lor “Aduce idei” să funcționeze pentru cât mai mulți.

 Ceaiuri extraordinare și o ceremonie contemporană a ceaiului.

Tea Forte este brandul care a oferit lumii, în 2003, piramidele de mătase ca o alternativă mai elegantă și mult mai practică a clasicelor pliculețe de ceai, iar de atunci continuă să surprindă prin calitatea și varietatea ceaiurilor și designul inovator al accesoriilor.
Tea Forte lucrează direct cu o serie de cultivatori de ceai pentru a obține acele arome diverse și subtile, ceea ce i-a adus brandului o selectie de ceaiuri multipremiate. Și pentru că și ei, ca și noi, sunt într-o continuă căutare a excelenței, ne sunt alături în acest proiect și vor sprijini concursul Superscrieri.

prieteni și parteneri media

logo HotNews
siglaSS
catavencii
adevarul-sigla-logo
download
FP-01

esquire

 

 

 

Logo Marie Claire

 

 

 

 

 

 

 

branding-200

 

RFI-rom-2013

 

 

sigla_blitz activewatch-ro

ziare.com

 

igloo

romania pozitiva
Sub25_logo

logo-veioza-final

Logo-BookBlog

suport logistic