Susținători 2018

                        

Le supermulţumim prietenilor care susţin această iniţiativă şi sperăm ca pe parcurs lista să crească:

Partener strategic
BRD – Groupe Société Générale

Prietenii de la BRD – Groupe Société Générale ni s-au alăturat în 2013 când, datorită lor, am reușit pentru prima dată să acoperim în întregime tot ce a însemnat realizarea Galei de Premiere. Relația noastră a devenit din ce în ce mai puternică în acești ani, BRD devenind un aliat de bază al nostru în aprecierea și sprijinul conținutului jurnalistic de calitate în România. Nu numai că ne sunt alături deja de trei ediții în cea mai importantă poziție a unui partener al nostru de până acum, aceea de patron, dar împreună am construit un alt proiect important, Bursele Superscrieri/BRD pe tema educației. Am reușit până acum să oferim 15 burse jurnalistice care au avut ca rezultat realizarea unor materiale de profunzime pe o temă de interes public precum educația, șase dintre ele pregătindu-se de publicare chiar pentru această toamnă. Pe lângă asta, tot ei au fost cei care au venit cu ideea de-a ne susține în publicarea unei cărți care să cuprindă cele mai bune materiale premiate la Superscrieri. Această carte, „Superscrieri: Drumul generației noastre” există acum și o găsiți în librării. Și datorită celor care o cumpără, vom putea anul acesta oferi premii noi, pentru că toți banii adunați îi punem deoparte pentru asta.

Le suntem recunoscători pentru toate lumile și poveștile pe care ni l-au deschis și pe care ne ajută să le creștem în continuare!

Partner de creștere

FAN COURIER

FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din România. Le mulțumim pentru susținerea oferită trei ediții la rând și ne-ar plăcea ca scrierile bune, care pot influența în bine relațiile dintre oameni și perspectiva asupra lumii în care trăim, să ajungă la un public cât mai larg, cu aceeași rapiditate și seriozitate precum livrările lor.

Sponsor de categorie

Romanian Business Leaders este o comunitate a oamenilor de business, a treia ediție alături de noi, care funcționează în funcție de aceste patru valori: integritate, acțiune, altruism și încrederea în România.

Și ei, ca și noi, cred într-o Românie pozitivă, o Românie a valorilor și a unei societăți care prezintă modele demne de urmat.
Le-am povestit despre credința noastră în puterea cuvintelor de a schimba minți și suflete, de a revela lumea în care trăim și i-am convins că e un “business” bun în care să investească.
Așa a apărut premiul special sponsorizat prima oară de RBL, Superscrierea anului, în valoare de 1000 de euro.

Sponsor de categorie

Ne bucurăm că s-au alăturat susținătorilor premiilor în 2017 și vor să continue povestea alături de noi. Apreciem la ei faptul că se implică în protecția mediului și susțin obiective de sustenabilitate și sperăm să putem aplica împreună astfel de principii și în susținerea unui ecosistem sănătos al presei românești.

Friends\TBWA

În descriptorul de pe site-ul nostru veți vedea că scrie „FFFF – the good wing of Friends\TBWA”. Pentru că această agenție de advertising cu spirit mare este nu numai nașul Fundației Friends For Friends, dar și susținătorul numărul 1 al ideilor și proiectelor Fundației, inclusiv al Premiilor Superscrieri.
Le mulțumim și de această dată pentru tot suportul material (atât financiar, cât și logistic) și pentru prietenia și răbdarea cu care ne ajută să creștem acest proiect la valoarea și amploarea pe care le merită.

Prieteni și susținători media

 

 

Super-susținători

Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Prietenia noastră cu această editură s-a născut din prietenia cu Lidia Bodea, Director General și membră a juriului Superscrieri în 2012 și ne dorim să creștem împreună cât mai multe povești de bine.

Relația noastră cu Editura Publica a evoluat frumos de la vecini la prieteni. Lucru care ne bucură nespus, mai ales că ne-au trimis în dar pentru Biblioteca FFFF cam toate titlurile publicate de editură. Faptul că Publica identifică și promoveazムacele căƒrți capabile sムproducムschimbare este despre aceeași putere a cuvintelor pe care încearcă să o scoată în față și Premiile Superscrieri. Ne-au susținut și anul trecut și o vor face și anul acesta, iar noi sperăm ca sloganul lor „Aduce idei” să funcționeze pentru cât mai mulți.