Susținători 2019

UPDATE: S-a încheiat perioada de înscriere pentru premiile ediției #9.

Le mulțumim tutror autorilor și publicațiilor care și-au înscris materialele, dar și SUPERjuriului căruia îi revine misiunea de a alege câștigătorii.


Le supermulţumim prietenilor care susţin această iniţiativă şi menținem deschisă invitația către cei care vor să fie parte din poveste:

Partener strategic
BRD – Groupe Société Générale

Prietenii de la BRD – Groupe Société Générale ni s-au alăturat în 2013 când, datorită lor, am reușit pentru prima dată să acoperim în întregime tot ce a însemnat realizarea Galei de Premiere. Relația noastră a devenit din ce în ce mai puternică în acești ani, BRD devenind un aliat de bază al nostru în aprecierea și sprijinul conținutului jurnalistic de calitate în România. Nu numai că ne sunt alături deja de patru ediții în cea mai importantă poziție a unui partener al nostru de până acum, aceea de patron, dar împreună am construit un alt proiect important, Bursele Superscrieri/BRD pe tema educației, care a avut ca rezultat publicarea a 12 materiale de profunzime pe o temă de interes public precum educația, ]ntre anii 2015-2016. Pe lângă asta, tot ei au fost cei care au venit cu ideea de-a aduna cele mai bune materiale premiate la Superscrieri între coperțile unui volum – „Superscrieri: Drumul generației noastre”, ca o radiografie a tensiunilor care ne-au traversat societatea de-a lungul anilor 2011-2014. Între timp, tot cu ajutorul lor, am publicat și „Superscrieri 2.0”, pentru a pune în bibliotecile cititorilor și cele mai bune materiale jurnalistice ale anilor 2015-2017. Toți banii adunați din vânzarea cărților se întorc tot în Superscrieri, pentru a crește proiectul în fiecare an și a susține premiul Superscrierea Cititorilor.

Le suntem recunoscători pentru toate lumile și poveștile pe care ni le-au deschis și pe care ne ajută să le creștem în continuare!

Parteneri de creștere

Susține categoria Portret

FAN COURIER

FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din România și probabil compania care și-a pus cei mai mulți angajați în slujba Superscrierilor, prin curierii care ne-au livrat sute de super-povești. Sunt alături de noi deja de cinci ediții, ajutându-ne să ducem acele scrieri care pot influența în bine relațiile dintre oameni și perspectiva asupra lumii în care trăim la un public cât mai larg, cu aceeași rapiditate, plăcere și seriozitate precum livrările lor.

Susține categoria Opinie

KAUFLAND

Ne simțim onorați să fim, deja pentru al treilea an, unul dintre proiectele în care Kaulfand investește încredere. Susținerea lor în acest an, din poziția de partener de creștere, ne validează munca și ne dau curajul necesar pentru a continua, și în acest an, să construim rafturi pentru povești puternice.

Susținători premii

Suține Superscrierea Anului

Romanian Business Leaders este o comunitate a oamenilor de business, care funcționează având la bază patru valori: integritate, acțiune, altruism și încrederea în România. Le vedem puse în aplicare îndeaproape de șase ediții, de când susțin prin donații private ale membrilor premiul special Superscrierea Anului. Ei sunt cei de la care învățăm continuu despre forța comunităților de a susține alte comunități.

Susține categoria Fotojurnalism

ENEL

Energia lor pozitivă însuflețește pentru al treilea an proiectul Superscrieri. Datorită susținerii lor am putut transforma premiul special de Fotojurnalism în categorie de sine-stătătoare, ba chiar împărțită în două subcategorii, cât să acopere atât forografia documentară, cât și cea de news, fiecare cu câștigătorul ei. Ne bucurăm să ne parteneriem, mai ales că cele mai multe superscrieri au nevoie, la propriu, de energia lor pentru a fi redate lumii în mediul online.

Susține categoria Investigație

ERSTE ASSET MANAGEMENT

Când au auzit anul trecut la Gală că până în acel moment niciun brand comercial nu și-a asumat să susțină categoria de investigație, nu au mai stat pe gânduri și au declarat, în fața celor aproape 500 de oameni prezenți în sală, că din anul următor categoria își găsește susținător. Și iată că s-au ținut de cuvânt. Ne bucurăm că acordă încrederea lor acestei categorii văzută de mulți ca incomodă, dar care vorbește răspicat despre adevăr.

 

Susține Premiul Special Revoluția Cititorului

ORANGE

Orange este numele sub care creativitatea, îndrăzneala şi tehnologia se întâlnesc pentru a le oferi oportunitatea oamenilor să comunice aşa cum simt. Este printre primii susținători de bază ai Superscrierilor si, prin susținerea acestui gen de proiecte, Orange participă la un demers de încurajare a autorilor și de responsabilizare a cititorilor. Anul acesta îi felicită pe acei cititori care au înțeles că jurnalismul nu există doar ca să fie citit, ci are puterea de a inspira la schimbarea în bine a unor povești.

Susține premiul special Activloggerul Anului

BITDEFENDER

În urmă cu doi ani, ne-au inspirat să îi sărbătorim cu un premiu pe aceia care profită de cele mai noi forme de exprimare puse la dispoziție de mediul digital, pentru a însănătoși societatea din jurul lor.  Împreună am decis să creăm un premiu special, din dorința de a încuraja vocile acelor tineri care au potențialul de a schimba atitudini și percepții prin vlogging. Continuăm și anul acesta căutarea unor astfel de voci, care să ne inspirea și dea încredere pentru mai departe.

Friends\TBWA

În descriptorul de pe site-ul nostru veți vedea că scrie „FFFF – the good wing of Friends\TBWA”. Pentru că această agenție de advertising cu spirit mare este nu numai nașul Fundației Friends For Friends, dar și susținătorul numărul 1 al ideilor și proiectelor Fundației, inclusiv al Premiilor Superscrieri.

„Proiectul de suflet este nu o campanie publicitară, ci această fundație. Este un proiect pe care îl finanțăm, găzduim și ajutăm cu tot ce putem noi, oamenii de la Friends\TBWA. Și în jurul căruia îi invităm pe toți cititorii și oamenii cu idei și energie din România!” – Sorin Trâncă, Managing Partner Friends\TBWA & fondator FFFF

Le mulțumim și de această dată pentru tot suportul material și pentru prietenia și răbdarea cu care ne ajută să creștem acest proiect la valoarea și amploarea pe care le merită.

Conan PR

Cei mai noi prieteni pe care ni i-am făcut prin intermediul Superscrieri. Le-am povestit despre ce facem de opt ani deja și nu doar că au înțeles toate încrengăturile proiectului, dar au și venit imediat cu o mulțime de idei noi despre cum putem câștiga mai mulți cititori pentru Superscrierile care ne bucură an de an. Dau dovadă de o abordare umană în fiecare proiect pe care îl iau în brațe, de aceea nu ne-am gândit de două ori să le încredințăm și o bucățică din ce înseamnă Superscrieri.

Mulțumim și super-prietenilor și susținătorilor media care ne ajută în fiecare an să ducem Superscrierile la oamenii potriviți.

Printre cei care ne-au dat votul lor de încredere și în acest an se numără: Pagina de Media, IQads, MondayMemo, Savantgarde, Scena9, The Institute, Bookster, Books-Express, Centrul pentru Jurnalism Independent, Decât o Revistă, RISE Project, IGLOO Media, România Pozitivă, Cărturești, Editura Humanitas, Editura Publica și mulți alții.