Creative Fitness Studio la Hub Vienna


Data publicării: 04/03/2013

Antrenoarea noastră de la Creative Fitness Studio, Sandra Ghițescu, e de ceva vreme și Community and Communication Coordinator la HUB Vienna. Așa că ne-a ajutat să îi convingem pe austrieci că programul nostru le ușurează oamenilor viața și gândirea, învățându-i să folosească puterea inovației. Iar acum Sandra se pregătește să le ofere și o doză de antrenamente.

Cum așa? Ne explică Sandra:

Prima ediție Creative Fitness Studio în afara țării va avea loc în Viena, în cadrul Accelerator Program al HUB Vienna. HUB este o comunitate globală ce oferă spațiu de lucru, evenimente și networking pentru oameni care lucrează în domeniul inovației sociale. Accelerator este un program de incubare menit să le ofere antreprenorilor  instrumente practice de business care să-i susțină în dezvoltarea afacerilor sociale. Nu puteam lipsi din programul lunii martie, ce se desfășoară sub tema Creativității.”

Deci, care sunteți / aveți prieteni prin Viena, puteți să le recomandați Creative Fitness Studio [Accelerator] de pe 18 martie.

Iar pentru cei mai aproape de București, nu uitați că reîncepem și noi antrenamentele pe 20 martie. Mai sunt câteva locuri disponibile.

Și dacă măcar vi se pare interesant cum vrem să trecem de la “nu se poate” la “cum se poate”, vă așteptăm cu un Like pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim, aveți grijă de sinapsele creative! 🙂