Creative Fitness Studio prezintă Future Challenge


Data publicării: 13/11/2014

<div>

<b>Un program dedicat executivilor din companii</b>

Incertitudinea și nesiguranța din mediul de business ne blochează creativitatea. Avem de depășit obstacole și probleme complexe, cu resurse limitate. Eficiența scade sub presiunea înmulțirii riscurilor.

Fundația Friends For Friends și o mână de specialiști te invită să te uiți altfel la viitorul organizației tale. Future Challenge este un format energizant care îți propune un fel inedit de a gândi și lucra împreună, în trei episoade:
<ul>
<li><b>Joi, 4 decembrie, de la 19.00 la 22.00</b>: ne uităm altfel la oportunitățile din jurul nostru (prezentare interactivă)</li>
<li><b>Vineri, 5 decembrie, de la 10.00 la 18.00</b>: modelăm oportunitățile pentru a face față incertitudinii mai eficient, împreună (workshop)</li>
<li><b>În intervalul 8-19 decembrie</b> primești la pachet o oră de consultanță individuală cu un consultant Future Challenge, care te ajută să implementezi saltul pe care ți-l propui la workshop.</li>
</ul>
<h2><span style=”color: #008080;”><b>Ce instrumente folosim</b></span></h2>
<ul>
<li><b>Creative Fitness Studio</b>: metodologie dezvoltată în ultimii 3 ani alături de manageri, antreprenori și freelanceri români din industrii diverse. Kit-ul de generare de idei pe care ți-l propunem este un cocktail de exerciții cu care poți continua să lucrezi și după workshop.</li>
<li><b>Ideas Lab</b>: laborator de consultanță în tendințe globale. Exercițiile propuse sunt de asemenea replicabile după workshop și te ajută să înțelegi de unde vin trendurile, de ce iau amploare și cum le poți folosi în avantajul tău.</li>
<li><b>’Cei care schimbă jocul'</b>: singura colecție amplă de povești de succes ale antreprenorilor români. Sesiunea îți propune să înțelegi și să modelezi cele mai importante elemente ale gândirii antreprenoriale pentru a-ți dezvolta organizația organic și eficient.</li>
</ul>
<span style=”color: #008080;”> </span>
<h2><span style=”color: #008080;”><b>Ai două variante de participare</b></span></h2>
<b>Bilet de seară (75 €)<a title=”” href=”#_ftn1″><b>[1]</b></a>:</b> include participarea la sesiunea introductivă de 3h, joi seară.

<b>Pachet “Re-desenează viitorul” (300 €)</b><a title=”” href=”#_ftn2″>[2]</a><b>:</b> include participarea la sesiunea introductivă de joi, cele 3 sesiuni de lucru de vineri și ora de consultanță în intervalul 8-19 decembrie<a title=”” href=”#_ftn3″>[3]</a>.

<strong>Dacă ai intrebari,  scrie-ne la <a href=”mailto:beatrice.weber@ffff.ro”>beatrice.weber@ffff.ro</a>.</strong>

Plata se face prin <b>transfer bancar </b>la cursul valutar BNR din ziua plăţii sau cash (la sediul FFFF). <b>
</b>

Numărul contului în care trebuie să faci plata este: <b>RO70 BACX 0000 0003 5572 9000</b> (cont în RON deschis la Unicredit Ţiriac Bank, titularul contului: Fundația Friends For Friends). <b>Adaugă la detalii de plată “Creative Fitness Studio”</b>.

———————————————————————
<div>

<a title=”” href=”#_ftnref1″>[1]</a> La finalul serii, poți alege un upgrade la biletul întreg.

</div>
<div>

<a title=”” href=”#_ftnref2″>[2]</a> Include cafea și croissant la micul dejun, masa de prânz și un coffee break în ziua de workshop.

</div>
<div>

<a title=”” href=”#_ftnref3″>[3]</a> Cei care au mai participat la programe Creative Fitness Studio primesc un discount de 15% la Pachetul întreg.

</div>
<b> </b>
<h2><span style=”color: #008080;”><b>Despre atelierele invitaților</b></span></h2>
<h2><b>Cum înțelegem și aplicăm ultimele tendințe de piață</b></h2>
cu Andreea Vrabie, fondatoare <a href=”http://ideaslab.ro/”>Ideas Lab</a>, co-organizator <a href=”http://creativemornings.com/cities/buc”>Creative Mornings Bucharest</a>, trendspotter.

Inovația a fost purtată prin suficient de multe contexte diferite încât să devină un hype. Ea reprezintă de fapt o acțiune simplă și directă: a adăuga valoare în orice faci. Tendințele de piață sunt astfel o bună sursă de inspirație pentru inovație. Dar ele nu reprezintă nimic dacă nu le înțelegem cu adevărat și le aplicăm adecvat atunci când vrem să lansăm produse, servicii și campanii de succes. Acest atelier este o sesiune-fulger de ‘dezpachetare’ și înțelegere structurată a unor tendințe cheie și de aplicare a lor pentru a dezvălui potențialul de inovație pe care îl oferă business-ului tău. Vom lucra cu instrumente practice pe care poți continua să le folosești și după Future Challenge.

<b><a href=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/andreea_vrabie.png”><img class=”size-full wp-image-10611 alignright” alt=”andreea_vrabie” src=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/andreea_vrabie.png” width=”147″ height=”147″ /></a></b><b></b>

<b>Despre facilitator: </b>Andreea Vrabie este fondatoarea Ideas Lab, o platformă editorială/laborator de consultanță ce promovează o abordare interdisciplinară și în acord cu tendințele globale a proiectelor creative folosind tehnologii și modele de gândire noi. A absolvit cursurile de master în ”Creative and Cultural Industries”, la London Metropolitan University, și a lucrat pentru Universal McCann Romania, WIRED UK și The Cube London, un hub ce promovează colaborarea și inovația antreprenorială. În prezent, pe lângă Ideas Lab, colaborează cu Prote.in ca trendspotter și este co-organizator al Creative Mornings Bucharest.

<span style=”color: #008080;”> </span>
<h2><span style=”color: #008080;”><b>5 idei pentru a conduce valul schimbării</b></span></h2>
cu Andreea Roșca, autoare <a href=”http://www.publica.ro/mona-dirtu-andreea-rosca-cei-care-schimba-jocul.html”><i>Cei care schimbă jocul</i></a><i>, </i>co-fondatoare <a href=”http://www.rbls.ro/”>Romanian Business Leaders</a>.

O sesiune plină de inspirație despre felul în care antreprenorii sunt maeștri ai schimbării și despre cum folosesc incertitudinea ca să rămână pe val. Am învățat să facem un plan de business și apoi să îl executăm, încercând să eliminăm neprevăzutul. Ferindu-ne de surprize pierdem însă și oportunitățile. Antreprenorii nu fac asta. Ei invită surpriza și o folosesc ca resursă. Andreea ne va arăta cum s-a reflectat această filozofie în practica a 5 antreprenori români de succes.

<a href=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/andreea-rosca.png”><img class=”size-full wp-image-10612 alignright” alt=”andreea rosca” src=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/andreea-rosca.png” width=”146″ height=”144″ /></a><b></b>

<b>Despre facilitator: </b>Andreea Roșca este co-autor al cărții “<a href=”http://www.publica.ro/mona-dirtu-andreea-rosca-cei-care-schimba-jocul.html”><i>Cei care schimbă jocul</i></a>”, prima carte despre cum gândesc și decid antreprenorii români care conduc companii-lider de piață. Conduce, împreună cu Mona Dîrțu, <a href=”http://ceicareschimbajocul.ro/ai-o-idee-de-business-stii-de-unde-s-o-apuci/”>Effectuation Way</a>, program de gândire antreprenorială bazat exclusiv pe studii de caz românești. Are o experiență de aproape 20 de ani în jurnalism, iar din 2011 este consultant și lucrează atât cu antreprenori români, cât și cu companii multinaționale sau organizații nonprofit. Tot în 2011 a fondat, alături de alți trei antreprenori, Fundația <a href=”http://rbls.ro/”>Romanian Business Leaders</a>.

<b> </b>
<h2><span style=”color: #008080;”><b>Despre facilitatorii </b><b>acestei ediții </b><b>Creative Fitness Studio</b></span></h2>
</div>
<div>

<b><a href=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/sandra.png”><img class=” wp-image-10613 alignleft” alt=”sandra” src=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/sandra.png” width=”137″ height=”137″ /></a></b>

<b>Sandra Ghițescu</b> Trainer, consultant în comunicare, public speaker și networker activ în industrii creative. În ultimii 7 ani a dezvoltat proiecte de învățare și de comunitate pentru clienți ca Orange, Petrom, Unilever sau Grolsch și organizații ca Life After Work, Let’s Do It Romania, Impact Hub, lucrănd cu participanți de la studenți și entry level la management și antreprenori, din România, Austria și Marea Britanie.

&nbsp;

<b><a href=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/dan-mares.png”><img class=”size-full wp-image-10614 alignleft” alt=”dan mares” src=”https://ffff.ro/wp-content/uploads/2014/11/dan-mares.png” width=”133″ height=”134″ /></a></b>

<b>Dan Mareș</b> Specialist în marketing digital și customer experience, Dan folosește tehnologii digitale și abordări neconvenționale pentru a amplifica experința de consumator și comunicarea de brand. Și-a dezvoltat cariera în cadrul unor companii ca SAB Miller, JTI sau Vodafone, dezvoltând strategii de brand și implementând campanii complexe. Experiența de facilitare și-a dobândit-o lucrând cu ONG-uri din domeniul educației civice.

</div>
&nbsp;

<b>Despre noi</b>

Future Challenge și Creative Fitness Studio sunt programe ale Fundației Friends For Friends. FFFF crede în puterea creativității în sens mai larg, a inovației. Aceea de a schimba atitudini, vieți, societatea în care trăim. Creativitatea duce la progres. Fără un dram de creativitate, munca omului este monotonă  și sub-productivă. Creativitatea aduce energie tuturor activităților umane.

Rolul Fundației Friends For Friends este să pună la dispoziția comunității instrumente și experiențe unice. FFFF este un spațiu de excelență. Adună oameni pasionați de creativitate, vii, cu expertiză și competențe. Care inspiră. Au creativitatea în sânge și sunt conștienți că fără ea nu putem aduce valoare adăugată. Împreună vom avea o contribuție directă la creșterea calității vieții, inovând. Mansarda FFFF este un spațiu ce găzduiește zeci de evenimente inspiraționale în fiecare an și o bilbliotecă cu 1.500 de titluri de business.

<b>Mai ai întrebări?</b>

Scrie-ne la <a href=”mailto:beatrice.weber@ffff.ro”>beatrice.weber@ffff.ro</a>.
<div></div>