Ultima săptămână de înscrieri la Creative Fitness Studio


Data publicării: 04/03/2014

Sandra își face bagajele și vine special de la Hub Viena să te antreneze împreună cu Vlad care, între timp, își face încălzirea cu programele noastre customizate pentru companii.

Echipa FFFF arde butoanele ca pe calorii, să fie totul pus la punct pentru când începem, iar pisica Elena își ia în serios rolul de talisman și toarce prin toate colțurile mansardei din Brezoianu 4, unde ne vom antrena.

Ce ai tu de făcut este să iei decizia de a-ți schimba perspectiva din care privești problemele și să vrei să înveți tehnici prin care să le poți da cu ușurință un nou twist, de fiecare dată când vei avea nevoie.

Dacă de obicei nu e chiar plăcut să îți aduci problemele cu tine la o întâlnire, noi chiar te rugăm să te gândești la o situație în care te-ai blocat și să vii cu ea la noi. Abia așteptăm să dezvoltăm împreună un plan de soluții pe care să le poți implementa imediat ce pleci de aici.

La această primă ediție Creative Fitness Studio (din cele două de anul acesta) ne întâlnim pe 13, 15, 16 și 18 martie.

Ca să putem acorda atenția necesară fiecărui tip de problemă/situație cu care vin participanții, locurile sunt limitate. Profită de acest reminder și intră să te înscrii acum.

DETALII PROGRAM

FORMULAR ÎNSCRIERE

Te așteptăm, nerăbdători să începem o nouă sesiune de antrenare a mușchiului creativ.