2% pentru oameni şi generoşi, şi creativi


Data publicării: 27/04/2015

2% înseamnă niște bani pe care nu îi ai în portofel, dar sunt ai tăi. Nu mai bine decizi tu cui să-i dai, decât să ți-i ia statul automat?

Nu ne place prea tare să ne lăudăm, dar dacă ai ajuns aici, înseamnă că-ți place măcar un pic ce facem noi la Fundația Friends For Friends. Dacă vrei să ne direcționezi nouă cei 2% ai tăi, atunci să știi c-o faci pentru:

Jurnalismul tânăr:

  • prin Premiile Superscrieri: cele pe care le alintăm în joacă „Pulitzerul românesc” dar care, mai în glumă mai în serios, premiază de 4 ani cei mai buni autori de jurnalism de calitate și au văzut creșterea jurnalismului independent de la noi
  • prin Bursele Superscrieri: care sunt ajutorul financiar pe care-l acordăm jurnaliștilor pentru a aborda subiecte dificile și de impact, cum ar fi violența domestică sau sistemul public de învățământ
  • prin Seminariile Superscrieri: ateliere de bune practici pentru jurnaliști

Creativitatea noii generații:

  • Ora De Creativitate este o platformă educațională pe care am testat-o anul ăsta, de Săptămâna Altfel. Ce știam noi deja: creativitatea lărgește orizonturile tinerilor și îi ajută să obțină rezultate mai bune la școală. Ce am aflat acum: că tinerii noștri „blazați” reacționează la exerciții de creativitate practică și că și le doresc în programă. Ce o să facem mai departe: să aducem creativitatea în școli.
  • Biblioteca FFFF are peste 1.600 de titluri utile pentru toți autodidacții care lucrează sau vor să lucreze în industrii creative.

CUM SĂ DIRECȚIONEZI 2% CĂTRE FFFF:

Îți punem la dispoziţie formularul precompletat de noi, AICI, iar tu trebuie doar să completezi cu datele tale.

Depunerile se fac până pe 15 mai:

– îl poţi depune personal sau trimite prin poştă la filiala Administraţiei Financiare de care aparţii vezi adresele ANAF aici).
– ni-l poţi trimite nouă şi ne ocupăm noi. Adresa noastră: str. Ion Brezoianu nr. 4, etaj 4, sector 5, Bucureşti.
poți trimite formularul completat online, dacă ți-ai făcut cont în Spațiul Privat Virtual de pe anaf.ro.

Mulțumim!